Spania Romaneasca on Facebook

Autor Subiect: Necc Telecom - o companie care revolutioneaza costurile  (Citit de 2963 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ToneCristian

  • Membru
  • *
  • Mesaje postate: 1
    • Adresa de email
Necc Telecom - o companie care revolutioneaza costurile
« : 28 Iulie , 2010, 11:58:47 a.m. »
Buna ziua,numele meu este Tone Cristian si va voi vorbi despre Necc Telecom.

Necc Telecom este o companie infiintata de un roman pe nume Daniel Popa,care putem spune ca revolutioneaza costurile apelurilor telefonice nationale sau internationale,pe baza internetului.Pe langa faptul ca puteti deveni client,dar puteti deveni si partener,costurile de inceput ale acestei afaceri fiind foarte mici.

Astfel dumneavoastra puteti vorbi GRATIS cu persoanele dragi ori din tara ori din strainatate,daca si dumneavoastra si persoanele acelea sunt abonate la Necc Telecom.Acest "gratis" inseamna decat costul de achizitie al adaptorului/modemului si al abonamentului lunar.Specific,insa,ca la achizitie,o clauza a contractului este plata in avans pe un an a abonamentului,deci nici grija abonamentului lunar timp de un an nu o mai aveti.

Asta in cazul devenirii unui client.

In cazul devenirii unui partener...

Intentia Necc Telecom este aceea de a se dezvolta oriunde in lume.Dumneavoastra prin mine veti primi toate detaliile legate de aceasta afacere.Lucrul cel mai interesant este ca se "lucreaza" oriunde in lume,obiectivul fiind de a convinge lumea de a se alatura acestei companii,iar castigurile sunt venite pe masura oamenilor convinsi de dumneavoastra sa se aboneze sau sa isi inceapa si ei afacerea alaturi de Necc Telecom.

In dorinta de a afla mai multe detalii despre abonare sau parteneriat,nu ezitati a ma contacta pe mail : tzone.cristian@gmail.com sau tzone91@yahoo.com  .

Va multumesc!

LooneybinCEO

  • Vizitator
Re: Necc Telecom - o companie care revolutioneaza costurile
« Răspuns #1 : 05 August , 2010, 05:30:34 a.m. »
Cu tot respectul, dar ce garantie are omul ca servicile dvs. sunt de calitate incat o sa vrea sa le foloseasca un an, sau ca o sa fiti in business timpul acela de un an? Pentru ca convorbirile transmise prin internet sunt ce se numesc "de categoria 3", dupa cit stiu. Sau, ce concurenta puteti face unei firme gen Low-Rate Voip care o pot folosi fara a plati modem sa abonamentul in avans pe un an, si prin care pot suna gratis oricare numar de telefon fix din tara?

Un an in avans? Eu nu as risca. Folosesc servicile firmei Betamax, din Germania, care este cea mai mare din Europa. Si totusi, in unele zile, convorbirile nu sunt de cea mai buna calitate.

Sa nu mai spun ca Necc Telecom apare cu o reputatie foarte proasta, pe situri gen ripoffreport.com si complaintsboard.com, printre altele. Linkurile mentionate se pot afla mai jos, pentru cei interesati, dar recomand o cautare pe Google pentru cei care doresc sa afle mai multe despre aceasta companie "stralucita".
http://www.complaintsboard.com/complaints/necc-telecom-inc-c279810.html
http://www.ripoffreport.com/collection-agencies/necc-telecom-inc/necc-telecom-inc-beware-of-n-9db49.htm


Asa ca............ >:(

Comunitatea Romanilor din Spania - Spania Romaneasca

Re: Necc Telecom - o companie care revolutioneaza costurile
« Răspuns #1 : 05 August , 2010, 05:30:34 a.m. »