Comunitatea Romanilor din Spania - Spania Romaneasca

Viata in Spania => Anunturi si Mica Publicitate => Subiect creat de: petrachealex din 06 Februarie , 2012, 01:02:58 a.m.

Titlu: LYONESS - BANI INAPOI LA FIECARE CUMPARATURA
Scris de: petrachealex din 06 Februarie , 2012, 01:02:58 a.m.
Lyoness Holding Europe AG a fost înființat în 2 iulie 2003, are sediul social în Elveția, la Buchs, iar sediul operațional în Austria, la Gratz.
Lyoness Holding este prezent în acest moment în 26 țări din Europa, America de Nord și America de Sud, în Orientul Mijlociu și în Africa de Sud..
În România este reprezentată începând cu 26 martie 2006 de LYONESS ROMANIA SRL, cu Office în București, Calea Floreasca 169 A (vezi www.lyoness.ro ).Totodata din 04.04.2011 Lyoness este prezent pe continentul african si orientul mijlociu si urmeaza cat de curand India,Africa de Sud,Emiratele Arabe Unite
Lyoness este o comunitate de cumpărători interesați să cumpere cu discount. Pentru aceasta caută furnizori de încredere pentru produse și servicii de care avem nevoie zilnic, furnizori dispuși să ne ofere acest discount (www.lyoness.ro secțiunea Întreprinderea, http://www.lyoness.ag/RO/t_default3_2296.htm ).
Pe acești furnizori  Lyoness îi numește parteneri comerciali.

Printre partenerii comerciali europeni se află Liedl, OMV, Kika,Palmers,Muller,Crocs, Otto, Zielpunkt,Media Markt. Parteneri comerciali naționali în România sunt Intersport,Sephora, Petrom,Wizz Air,Vodafone, Diverta,OMV, Kika, Lukoil, Hervis, House of Art, Fox, Levis, Praktiker, Domo, Flanco,Chocco Gift (pentru lista completă accesează www.lyoness.ro secțiunea Comercianți în apropierea dumneavoastră, http://www.lyoness.ag/internal/RO/Public/DealerSearch/Index?cm_sp=Home-RO-_-tlQuicklinks-_-Partner-companies-near-you).

Prin intrarea în comunitatea Lyoness se intră în relație contractuală cu Lyoness Holding Europe AG.
Pentru a reprezenta interesele comunității în fața autorităților române funcționează SC LYONESS ROMÂNIA SRL, la care acționar majoritar este Lyoness Holding.

LYONESS ROMÂNIA SRL are rolul de a negocia, în numele Lyoness Holding, discounturi la comercianți, și, de asemenea, de a oferi suport comunității de cumpărători (logistică, instruire, relația cu autoritățile, organizarea de evenimente).

Echipa managerială a LYONESS ROMÂNIA SRL este formată din TIBERIU VICSAY - director executiv, NATALIA VICSAY - director operativ, MARIN BENE – key account manager, FLORIN PĂSAT – director de vânzări.
Există 2 birouri ale LYONESS ROMÂNIA SRL, unul la Oradea – Str. Olteniei Nr.42, celălalt la București – Calea Floreasca 169 A, corp C, et. III.
Datele de contact se găsesc pe www.lyoness.ro la secțiunea Contact (http://www.lyoness.ag/RO/contact.htm )