Spania Romaneasca on Facebook

Autor Subiect: URGENT: UTILIZATORII DE TARJETAS PREPAGO TREBUIE SA SE IDENTIFICE LA OPERATORUL  (Citit de 1355 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline vodafone

  • Membru
  • *
  • Mesaje postate: 1
telefonic pana pe 8 noiembrie 2009 altfel vor pierde numarul de pe cartela cu reaincarcare -tarjetas prepago-. Vodafone si ceilalati operatori au cerut Minsterului sa le acorde o perioada de gratie utilizatorilor pentru recuperarea numarului de mobil in cazul in care nu ajung la termen cu identificarea lor. Liniile nu vor mai functiona din 9 noiembrie incolo dar sa existe macar aceasta posibilitate intr-un termen stabilit de minister.

Aici aveti un feed de la Google news (http://news.google.es/news?q=redtel&oe=utf-8&rls=org.mozilla:es-ES:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&sa=N&hl=es&tab=wn) cu o multime de articole pe tema asta. Da-ti va rog mai departe ca se pare ca dupa data de 9 noiembrie in jur de 4 milioane de utilizatori de tarjeta de pago vor ramane fara linii telefonice daca nu si-au dat datele la timp. Sa speram ca de la Minister vor fi receptivi la ce a propus Redtel si macar vor permite un termen pentru recuperarea numerelor.

Pentru utilizatorii Vodafone puteti consulta mai multe informatii la: http://www.vodafone.es/particulares/servicios/recargas-saldo/ley-prepago/ sau pe Facebook: http://www.facebook.com/friends/?id=100000385985147&view=everyone#/vodafoneleyprepago?ref=name.

Comunitatea Romanilor din Spania - Spania Romaneasca