Comunitatea Romanilor din Spania - Spania Romaneasca

Locuri de munca in Spania => Caut de munc n Spania => Subiect creat de: rob3r7o din 19 Iulie , 2010, 10:48:39 a.m.

Titlu: Caut de munca - va rog cititi
Scris de: rob3r7o din 19 Iulie , 2010, 10:48:39 a.m.
Buna ziua tuturor!
Am descoperit si eu ieri acest forum, iar dupa ce am mai citit cate ceva pe aici mi-am prins putin curaj sa postez si eu in speranta ca voi gasi o solutionare. Ma numesc Robert, am 20 de ani si de anul trecut de cand am terminat liceul(dat fiind ca nu mi-am putut continua studiile), am tot cautat locuri de munca ... am inceput prin a fi sofer pentru un ban de buzunar, pentru ca la asta ma pricep cel mai bine ... apoi mi-am incercat norocul ca paznic, dar a fost ingrozitor pentru un salariu de 600 de lei trebuia sa muncesc 12 cu 24 ... ce imi pare rau, datorita faptului ca eram putini cei nou-veniti, nu am prins inscrierea pentru a obtine cursul de paznic. Nu ma pot lauda cu mare lucru, experienta nu prea am, dar sunt dispus sa invat; ca asa am patit si aici de multe ori: peste tot imi cereau experienta .. pai ganditi-va intr-un loc imi cere experienta, la al doilea la fel si eu experienta cum o capat? asa sunt dispus sa fac intr-un loc ucenicie ca sa invat ce si cum, dar dupa aceea sa raman sa muncesc in locul respectiv.
Ca sa nu mai lungesc povestea, tind sa precizez ca am ajuns undeva la capatul puterilor, plin de probleme si datorii, traiesc doar eu cu mama si nu avem nici o cunostinta in afara tarii .. am avut eu ceva promisiuni, dar nu s-au concretizat nici pana in ziua de azi. Acum stiu ca nu inspir incredere si ca nu ma cunoaste nimeni si de asemenea realizez pozitia in care ma aflu, dar totusi incercarea moarte n-are ... am inteles ca in ziua de azi este greu si in Spania, dar s-ar mai putea face ceva cu o recomandare ceva .. daca se afla cineva in postura de a-mi putea oferi un ajutor cat de mic, ofer in schimb recunostinta, respect si promisiunea ca ma voi revansa cum voi putea ... Nu stiu ce sa mai zic altceva, pentru cine doreste sa vorbeasca cu mine, sa ma sfatuiasca, sa ma cunoasca mai bine, astept un mesaj pe adresa: yo.rob3r7o@gmail.com
Va multumesc anticipat tuturor, si daca am deranjat pe cineva prin mesajul meu imi pare rau!
Titlu: Re: Caut de munca - va rog cititi
Scris de: LooneybinCEO din 05 August , 2010, 06:32:49 a.m.
Sincer sa-ti spun, in afara agriculturei unde nu se prea inghesuie spaniolii, sansele tale sunt foarte mici in Spania de azi. La oricare post de ucenicie sau fara experienta/meserie concreta care are nevoie de un angajat, deja are 500 de persoane la coada. Si nu te-as sfatui sa mergi pe promisiuni la nu stiu cine fara sa cunosti persoana, ca sa nu dai de mai rau. Din pacate nu-ti pot spune mai mult. Este jalnic si in Spania cu munca.

Iti doresc multa bafta!