Comunitatea Romanilor din Spania - Spania Romaneasca

Categorie nou => Chat Spania => Subiect creat de: simonelis21 din 07 Martie , 2012, 09:34:27 a.m.

Titlu: pfa in spania
Scris de: simonelis21 din 07 Martie , 2012, 09:34:27 a.m.
Buna! Simona ma numesc, sunt din Bucuresti, avem o mica afacere care bineinteles ca a inceput sa se tarasca, de  cand cu aceasta criza.Am luat decizia sa plecam in Spania, intr-un oras turistic, pentru a dezvolta acolo afacerea.Eu ma descurc cu spaniola si engleza, sotul doar cu engleza.
Daca stie careva, ce conditii ar trebui sa indeplinim pentru a infiinta pfa, si cam in ce oras turistic ar merita dezvoltarea afacerii, v-as multumi f mult. Noi realizam imprimeuri pe cani, mouse-paduri, tricouri, de asemenea facem mult handmade(magnetei frigider, bijuterii...si altele)Numai bine!
Titlu: Re: pfa in spania
Scris de: antonia24 din 14 Februarie , 2017, 15:49:50 p.m.
Firma romaneasca specializata in agregare de sms-uri ( pe care le detinem deja, din campanii  de marketing publicitar, coduri Google, etc…), cauta colaboratori , persoane  serioase, stabilite in Spania, care nu au inca un loc de munca, sau care doresc un venit suplimentar substantial,  dar care dispun de un calculator si o conexiune la internet. Castigul este garantat, si substantial, in functie de activitatea prestata. Pentru mai multe detail, va rog nu ezitati sa ma contactati la email: smsbusiness@yahoo.com.