Click aici pentru a te intoarce pe portalul Spania Romaneasca. www.SpaniaRomaneasca.com
0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
buna. sunt mihaela. eu am inceput cu actele in 2007. cand mi-au raspuns ca nu imi vor da titulo de enfermera deoarece nu am 5 ani lucrati din ultimii 7 si ca e unica sansa de a obtine titulo de momento mi -au spus sa cer de auxiliar de enfermeria si ca in orice moment daca se schimba ceva pot sa cer titulo de enfermera. asa ca intre timp decat sa astept deageaba prefer sa lucrez de auxiliar de enferm. decat altceva. eu am experienta de 5 luni in tara. asa ca pana se schimba ceva...auxiliar de enfermeria. astept sa primesc hartiile.
EU CA SA AM ACESTE INFORMATII DESPRE OMOLOGARII DESPRE CERTIFICATUL DIN RO CARE NU TI SE ELBEREAZA DECIT IN ANUMITE CONDITII STUPIDE AM DAT TF M-AM INTERESAT INTERESATI-VA CA NIMIC NU VINE DIN CER CU CIT NE INTERESAM MAI MULT ATUNCI PUTEM SA REUSIM PUTE-TI SA CERE-TI SA VB CEI DE LA AMBASADA CU CEI DE LA MINISTER AU MAI MULTA INTRARE CA NOI CU CIT PRESIONAM MAI MULT CU ATIT DE MULT SANSE AVEM
buna!Am sunat si eu azi si am vb cu Margarita....f amabila,mi-a spus ceea ce a scris si Betty,anume ca saptmina viitoare vor trimite scrisori tuturor celor care au solicitat recunosterea si care au dosarul complet(prin asta eu inteleg sa nu lipseasca renumitul certificat sau recomandarea de la min din tara),scrisori prin care nise aduc la cunostinta masurile compensatorii,si anume:Examen in 30 ianuarie,care va avea loc in Comunitatile in care locuim,in functie de numarul de solicitanti.Examenul consta in :proba scrisa test grila,si examen practic de tehnici(ea mi-a dat exemplu punctia venoasa ).Daca nu trecem acest examen,din martie putem face" practica tutelada" timp de 4 luni,intr-un spital.dupa 4 luni se face o evaluare si daca trecem,avem recunoasterea,daca nu,ni se mai ofera posibilitatea de inca doua transe de practica de cite 4 luni.daca nici dupa astea nu trecem,nu mai avem nici o sansa.Eu sint sigura ca nici una dintre noi nu va ajunge la a doua transa de practica.Poate ca examenul nu-l vom trece multi dintre noi,pentru ca la proba practica,e mai complicat,mai ales pentru cei cu experienta,deoarece am mai uitat descrierea tehnicilor si cred ca le-am adaptat in timp dupa cum ni s-a parut mai usor si dupa cum ni s-a aratat in spitale.Oricum,bafta tuturor!daca mai e cineva din casttilla y leon.....poate ne vedem la examen!
Iti place Forumul "Spania Romaneasca" ? Da-ne un like pe Facebook