Click aici pentru a te intoarce pe portalul Spania Romaneasca. www.SpaniaRomaneasca.com
0 Membri și 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Buna, ma numesc Biatrice Elena si sunt asistenta medicala, am primit deja scrisoarea.Am gasit material informational pentru a studia www.refbooks.msf.org/msf_docs/sp/Clinical_Guide/CG_SP.pdfEu am trimis doar correo electronico cu acea solicitare de participare la examenul din 30 ian. Nu stiu daca a ajuns sau nu , sau daca trebuie sa trimit si prin posta traditionala.
irenne eu am trimis scrisoarea cu confirmare de primire(aviso de recibo),chiar ieri mi-a ajuns inapoi confirmarea.dana nu te necaji,dam cu banul la examen ,incep sa vad pozitiva si o eventuala suspendare a examenului,cel putin in cazul meu,cum nu lucrez...poate unde facem practca ne apreciaza conpetenta si apoi ne angajeaza
BUNA!Ma numesc Camelia,sunt as med cu 19 ani experienta,am obtinut certficatul de conformitate pt lucru in ue de la ministerul sanatatii romania,am actele de rezidenta facute in spania...dni,medic de familie,etc.....dar acum sunt in romania cu copiii mei.As vrea sa va intreb daca am vreo sansa de angajare daca vin acolo.....nu stiu,e frica de necunoscut cu 2 copii dupa mine,desi barbatul iubit ma asteapta acolo,zaragoza.Vreau sa fiu pe picioarele mele astept sugestii.multumes mult
Iti place Forumul "Spania Romaneasca" ? Da-ne un like pe Facebook