Spania Romaneasca on Facebook

Autor Subiect: Susține Limba Română  (Citit de 864 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline limbaromana

  • Membru
  • *
  • Mesaje postate: 1
    • Adresa de email
Susține Limba Română
« : 17 Noiembrie , 2016, 22:47:51 p.m. »
„Limba Română”, revistă de știință, cultură și educație, apare la Chișinău din aprilie 1991. Este unul dintre primele proiecte culturale, fondate și realizate  neîntrerupt de către oameni de știință, cadre didactice, scriitori, ziariști de pe cele două maluri ale Prutului și are drept obiectiv promovarea limbii române, a literaturii, culturii și istoriei neamului. Inaugurarea variantei electronice a extins  aria de distribuire a  publicației: în prezent 50.000 − 60.000 de vizitatori unici accesează lunar site-ul www.limbaromana.md , fiind situați geografic pe întreg spațiul limbii române, dar și în SUA, Elveția, Franța, Italia, Germania, Spania, Portugalia, Ucraina, Anglia, Rusia, Istrael, precum și în alte țări.                            
Alătură-te nouă și susține fondul de finanțare a revistei „Limba Română” de la Chișinău, important factor de cultură și reper în menținerea și consolidarea  conștiinței identitare a românilor de pretutindeni.       
Donațiile primite pe adresa noastră ( http://limbaromana.md/donatii.html ) vor fi utilizate, începând cu anul 2017, pentru a asigura apariția lunară a publicației, pentru remunerarea unei echipe redacționale de profesioniști, pentru îmbunătățirea calității și prestației revistei, pentru  mărirea tirajului ei. „Limba Română”, variantă tipar și online, va fi difuzată gratuit ca și până acum.   
                     
Promovează cultura împreună cu „Limba Română”, Chișinau.

Spania Romaneasca

Susține Limba Română
« : 17 Noiembrie , 2016, 22:47:51 p.m. »