Spania Romaneasca on Facebook

Autor Subiect: liceu  (Citit de 2045 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline excel

  • Membru
  • *
  • Mesaje postate: 1
    • Adresa de email
liceu
« : 29 Aprilie , 2010, 08:59:26 a.m. »
Poti sa ai facultate sau numai liceu sau nici liceu. Trebuie sa fii ambitios si din toamna poti sa tii meditatii. Cu cat ora depinde de tine.
Este vorba de ECDL (european computer driving licence) care este diploma recunoscuta european. Aici intervine ambitia pentru ca trebuie sa stii perfect meniurile Word, Excel, ceva Windows (bineinteles ca nu tot ca nu se poate)
Ar trebui sa obtii si propriu atestat ECDL dar nu este obligatoriu. Si incepi sa tii meditatii intai cu 2 cursanti si apoi mai vezi de o sala pe langa o parohie sau comunitate romaneasca. De ce asta ? Pentru ca oricine poate fi atestat ECDL prin examinare, dar cursurile nu sunt obligatorii.
Calcule : in Spania sau Italia si oriunde in vest cursurile sunt foarte scumpe, intre 1000 si 1500 Euro pentru 80 ore ceea ce cred ca este scump pentru multi. Taxele de examinare si de card sunt aceleasi ca in Romania si ajung undeva la 200-300 Euro pentru ECDL complet de 7 examene. Aici costa 40 roni cardul si  (15+50)*7 = 455 roni, total 123 Euro. Si examenele le poti da in 1-2 zile. (valorile le-am luat de pe www.aswic.ro)
M-as bucura si pentru ca va creste gradul de pregatire si deci sansa de gasire a unei slujbe.

Pentru intrebari despre curs sau despre Excel_Word_Window etc. nu ezitati sa ma contactati la excel.ingalati@gmail.com. Bafta !

Comunitatea Romanilor din Spania - Spania Romaneasca

liceu
« : 29 Aprilie , 2010, 08:59:26 a.m. »