Buna seara oameni buni!
Cunosc existenta acestui site inca din vara,insa nu m-am incumetat sa mai štrecš pe aici pana astazi,si nu din vina sit-ului, nici a D-voastra, doar pentru ca am inteles ca e bine sa am rabdare cu mine,si cu semenii mei.
Dragii mei,asa este,aceasta lege, in fapt ne nedreptateste, asa este, traiul in Roamania este greu de dus, asa este,guvernul este..asa cum este, asa este , intalnim concetateni ai nostrii aici care poate ca ne socheaza prin faptele lor, si aveti dreptate in multe alte privinte.
Si totusi.. acestea sunt problemele, aici,in tara, in orice alt loc din lumea astea.. ele exista...
Haideti sa ma prezint D-voastra, sunt Angelica, mamica unei fetite de 5 ani, unica intretinatoare a familiei,am 32 ani, asta ca sa va faceti o idee din ce generatie vin.
Am venit in Spania in Iulie cu fetita mea, la 22 Iulie, la fel ca multi dintre noii veniti, nu eram inscrisa la Inem , ca atare si eu am primit Nie fara permis de munca, stiu si va inteleg, caci si eu mi-am tot batut capul si picioarele pe la diversi avocati, sau alte tipuri de recursuri.
Insa nu despre asta am venit sa va spun aici, ci despre ceva mai profund, despre a ne trata unii pe altii cu o atitudine pozitiva, indiferent care ar fi gravitatea problemei expuse de oricare vizitator al acestui site, sau de gradul de educatie perceput din modul sau de exprimare,sau de vechimea acumulata pe teritoriul Spaniei,sau orice alte criterii..
Haideti, va rog , sa incepem o schimbare in noi insine, si cu prima persoana cu care intram in contact sa o tratam asa cum nou ne-ar place sa fim tratati, haideti sa fim solidari, haideti sa fim multumiti cu nationalitatea noastra , indiferent care ar fi conditiile economice in Romania, haideti sa ne acordam noi noua romanilor votul de incredere.
Si cu siguranta v-om schimba in bine ceea ce ne propunem.
In fapt , vreau sa va spun ca unde va centrati atentia,acolo se duce si energia D-voastra, eu as vrea sa se duca catre mai multa relationare intre romanii de pretutindeni, inspre respect reciproc, apreciere, implicare, generozitate..si imi pare mie ca acest site este o modalitate sa ne manifestam generozitatea unii fata de ceilalti, prin intentia de ne face viata mai usoara unii celorlalti.
Va multumesc,
Oricand aveti o intrebare, o nelamurire, va stau la dispozitie cu placere.
Angelica