• Welcome to Comunitatea Romanilor din Spania - Spania Romaneasca. Please login or sign up.
 

Convorbiri telefonice gratis prin servicii VOIP si videotelefonie

Started by kevincosty, 11 October , 2012, 16:24:45 pm

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kevincosty

Buna ziua tuturor,
Cu totii stim ca tarifele pt convorbiri telefonice din Spania catre diferite retele si in special in cazul romanilor din Spania sunt extraordinar de scumpe in comparatie cu alte tari...
Exista intradevar firma noi (DigiMovil,Lebara ete etc) ce vin cu oferte atractive pt aceasta clasa de oameni, dar parca totusi nu suntem multumiti...dorim calitate si preturi acceptabile.
Aici intervine Necc Telecom si LV7 Marketing!
Poate ati mai auzit de serviciile lor...nu este decat o firma MLM ce ofera servicii de videotelefonie prin VOIP, deci orice utilizator poate beneficia de un videotelefon si tarife foarte mici in afara retelei Necc (in retea apelurile video sunt gratuite si nelimitate!)
Doar ca sa va dau un exemplu daca sunteti client de videotelefonie si doriti sa sunati acasa in Romania veti fi taxat:
Apel in alte retele de telefonie mobila din Romania: 0,0597 Euro/minut (+TVA).
Apel in alte retele de telefonie fixa din Romania:       0,0197 Euro/minut (+TVA)..

Taxarea se face din 6 in 6 secunde dupa primele 30 de secunde
Apelul video este de o calitate extraordinara (beneficiaza de HD),iar numarul ilimitat de minute in retea transforma Necc Telecom si LV7 in viitoare firme concurente pentru cele ce se gasesc deja.
Care reprezinta pana la urma tot avantajul?
Factura iese gratis si cu un plus de munca (sa nu uitam ca vb de un MLM) se pot genera bani frumusei din aceasta mica afacere!
Deocamdata Spania este un teren putin "strabatut"in cea ce priveste videotelefonia si LV7 vine cu oferte avantajoase mai tot timpul.O alta calitate a acestei mici afaceri o reprezinta optiunile la bursa ce le poti primi la contratarea oricarui serviciu- la momentul actual o actiune costa intre 1 si 10 eurocenti dar peste ceva ani aceasta va valora si pana la 10 euro,rezultand intr-un venit pasiv.
Dat fiind faptul ca vb de un proiect de mare amploare (32 de tari,videotelefonie si internet 4G)un post nu poate cuprinde toate eventualele nelamuriri,intrebari si raspunsuri despre aceasta afacere, dar cine doreste sa afle mai multe informatii,sa probeze videotelefonul si are intrebari despre acest sistem de afacere poate lua legatura cu mine prin
GTalk: [email protected]
Yahoo: [email protected]
AIM: kevincosty
MSN (Hotmail). kevincosty
si desigur prin telefon la 902848118 (alte numere de telefon si date de contact prin email)
Un salut la toti simult succes,oriunde ati fi!
Alege planurile de videotelefonie facute pt tine si beneficiaza de convorbiri gratis oriunde ai fi plus servicii profesionale de conferinte video de pe fixul tau! Doar pt 10 euro pe luna!