• Welcome to Comunitatea Romanilor din Spania - Spania Romaneasca. Please login or sign up.
 
10 August , 2022, 08:01:44 am

News:

Sistemul de popularitate a fost perfectionat. Astfel in functie de numarul mesajelor postate pe forum veti urca in grad. Gradele sunt asemanatoare celor din armata, singurule diferente sunt ca gradul cel mai mic se numeste "Membru" iar gradul suprem se numeste "Vip". Pentru a urca la un nivel superior este nevoie sa postezi 25 de mesaje.


recunoastere altor diplome in spania

Started by achile, 03 May , 2010, 16:36:34 pm

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

achile

   Am doua diplome de maseur si respectiv de tehnician maseur, obtinute la " CRISTINE VALMY" SI " SCOALA DE MASAJ MALIBU" si doresc sa stiu daca sunt valabile si in spania!? Multumesc anticipat!

Lunera

Nu stiu precis dar nu cred ca sint valabile...nu vreau sa te dezamagesc dar aici e f greu cu omologarile- daca te gindesti sa lucrezi la stat...nici gind...poate la particulari, depinde...plus ca scolile astea nu sint cunoscute aici si ,cum nu sint oficiale nu cred ca iti vor recunoaste diplomele. :(

Oricum, mai intereseaza-te si...bafta!!!

eurotraduceri2009

din cunostintele mele daca aceste diplome le vizeaza itm-ul,apoi sunt apostilate ,traduse legalizate,apostilate sunt  recunoscute  in  strainatate ...se recunoaste autenticitatea acestei diplome.
e o informatie...mai intreaba...

gossa

04 October , 2012, 12:11:12 pm #3 Last Edit: 04 October , 2012, 12:18:23 pm by gossa
Ideea e ca nu se omologheaza orice diplome ci doar cele care se afla in lista de scoli-cursuri-facultati a ministerului educatiei din Spania.
Diplomele obtinute in afara sistemului academic spaniol sunt valabile in masura in care angajatorul vrea sa tina cont de ele. Nu se face omologare pentru ele. Dar exista ideea in capul angajatorilor ca totul trebuie omologat deoarece nu stiu nici ei despre ce e vorba exact. Masajul e un bun exemplu. Un titlu de absolvire obtinut la o scoala postliceala sanitara specialitatea masaj nu se omologheaza nicaieri.

Eu as recomanda un curs extra in Spania pe aceeasi tema doar ca sa nu mai aiba motiv sa te refuze. Nu e o chestiune doar de formalitati ci si de mentalitate locala: daca eu spaniol nu stiu cum se face, sigur e ca nu se poate.
Ma gasiti in facebook: CABINETUL TRADUCATORULUI sau GABINETE DEL TRADUCTOR ANCA NITULESCU sau la adresa: traducator.es.ro@gmail.com. Telefon: 650028599.
www.traduceri-traducciones.eu

gossa

De asemenea, cred ca e bine ca aceste diplome profesionale (care dau dreptul e a exercita o anume profesie in RO) sa fie vizate la ITM si apostilate.
Traducerea se poate face si in Spania (traduccion jurada), vezi mai jos datele de contact.
Ma gasiti in facebook: CABINETUL TRADUCATORULUI sau GABINETE DEL TRADUCTOR ANCA NITULESCU sau la adresa: traducator.es.ro@gmail.com. Telefon: 650028599.
www.traduceri-traducciones.eu

allf

Avand o pregatire universitara si postuniversitara in domeniul stiintelor juridice, economice si filologice, Diana Patrascu este avocata inscrisa in Colegiul de Avocati din Madrid, si traducatoare autorizata de catre “Ministerio de Asuntos Exteriores y Cooperación” din Spania si de catre Ministerul Justiei din Romania, oferind astfel, atat servicii de asistenta jurídica, cat si servicii de traducere pentru orice tip de document. La solicitarea dumneavoastra traducerile pot fi legalizate si Apostilate / Supralegalizate. http://traductorjuradorumano.ro