• Welcome to Comunitatea Romanilor din Spania - Spania Romaneasca. Please login or sign up.
 
11 August , 2022, 13:02:32 pm

News:

In perioada 1-19 decembrie 2012 forumul a functionat doar partial din cauza unor probleme tehnice. Ne cerem scuze pentru neplacerile cauzate.


Turism

Started by bianca_eu, 10 December , 2010, 14:26:34 pm

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

bianca_eu

salut, m-am gandit sa incep un topic nou pentru ca nu am gasit subiectul in forum, doar discutii aruncate. m-am gandit ca e un loc bun unde sa mai aflu si eu despre unde sa mai merg cand ma duc acasa. Eu sunt din Bucuresti, dar am bunicii aproape de Buzau si m-am gandit ca ar fi interesant sa vad si altceva in afara de valea prahovei mult cautata. buzaul are potential? voi ce ziceti? de mica ma gandeam ca ar fi frumos sa fac o pensiune acolo. voi ce ziceti? ar avea potential?

benu

cred ca are potential, dar depinde si unde o faci, parca la buzau erau vulcanii noroiosi? sarata monteoru... nu stiu trebuie sa fie cel putin in apropierea unei atractii, in munti undeva. asa daca faci in orice sat nu prea cred ca are potential...
mândru ca-s român ;)

segifkem

bianca,parerea mea e sa-ti tii banii acasa ca in tara aia( de care nu stiu de ce e mandru benu ca daca o luam istoriceste am fost,suntem si vom fi niste lachei)daca nu esti infractor nu ai nici cea mai mica sansa sa faci ceva cu sau fara potential...si am incercat ceva ani fie vb intre noi..