• Welcome to Comunitatea Romanilor din Spania - Spania Romaneasca. Please login or sign up.
 
09 August , 2022, 21:16:42 pm

News:

In perioada 1-19 decembrie 2012 forumul a functionat doar partial din cauza unor probleme tehnice. Ne cerem scuze pentru neplacerile cauzate.


servicii juridice

Started by avocat lungeanu eugen, 15 November , 2011, 22:59:40 pm

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

avocat lungeanu eugen

           DIVORTURI ON LINE-AVOCAT LUNGEANU EUGEN-HONORARIO 200€ DE FIECARE SOT.
TRAMITAREA  SI PROCEDURA DE URMAT PENTRU DIVORT DE ACORD MUTUO:
-   PENTRU  TRAMITAREA DIVORTULUI TREBUIE SA FI TRANSCURS TREI LUNI DE LA CELEBRAREA CASATORIEI.
-   TRIMITETI PRINTR-UN E-MAIL DATELE DVS. PERSONALE.
-   VA EXPEDIEM O CONFIRMARE LA PRIMIREA DATELOR.
-   SE REDACTEAZA CONVENIUL REGULADOR IN TERMENELE ACORDURILOR IN CARE ATI DECIS DVS TINÂND ÎN CONT ÎNTRUNIREA TUTUROR CONDITIILOR CERUTE DE LEGE, DUPA CARE ÎL TRIMITEM PENTRU APROBARE.
-   VA PUNEM ÎN CONTACT CU PROCURADORUL DIN LOCALITATEA UNDE SE GASESTE ULTIMUL DOMICILIU FAMILIAR.
-   SE VOR FACE ÎMPUTERNICIRI PROCURADORULUI ÎN JUDECATORIA DIN RAZA DVS.
-   DICTAREA SENTINTEI.

ALTE  SERVICII ON-LINE:
                     
  -REDACTARI  DE DENUNTII  PENALE:  DEPINZÂND DE LA COMPLEXITATEA FIECARUI CAZ.
-50€ CONTRAVENTIE( FALTA) SI
100€ PENTRU INFRACTIUNE( DELITO)
            LESIUNI, AMENINTARI, HARTUIRI IN MUNCA, ÎNSELACIUNI, ÎNSUSIREA LUCRURILOR NEDATORATE, ETC.
ESTE INDICAT SA SE INTERPUNA ÎN PRIMELE 6 LUNI DE LA DATA COMITERII FAPTEI
ATENTIE:
PRESCRIPTII: INFRACTIUNILE(DELITOS)  PRESCRIE LA 3 ANI  SI CONTRAVENTIILE (FALTAS) LA 6 LUNI DE LA DATA COMITERII FAPTEI- ART. 131-134 CP. ODATA  CU ÎNMÂNAREA DENUNTIEI JUDECATORIEI SE APORTEAZA TOATE PROBELE NECESARE
DACA JUDECATORIA CONSIDERA CA PROBELE UN SUNT INCRIMINATORII  DENUNTIA SE CLASEAZA. DE ACEEA RECOMANDAREA MEA ESTE SA SE DEPUNA ÎN PRIMELE 6 LUNI.
CEREA LIBERTATII PROVISIONALES SAU CONDITIONALE CU SAU FARA FIANTA, APORTÂND TOATA MIJLOACELE DE PROBA CARE SA ACREDITEZE SITUATIA DV. SI  NU REPRESENTATI UN PERICOL DE FUGA( DE EXP. CERTIFICATELE DE NASTERE A COPIILOR, CAZIERUL JUDICIAR, CONTRACTUL LOCUINTEI,ETC.)- ÎN TOATE ACESTE CAZURI UN ESTE OBLIGATORIE PREZENTA AVOCATULUI, AGESTE GESTIUNI SE FAC ÎN NUMELE DV.
  -REDACTARI  DE  CONTRACTE: 90€
     CIVILE, COMERCIALE, DE MUNCA.
  -DREPTUL MUNCII:
REVIZII  DE  NOMINE  SI  LIQUIDARI (FINIQUITOS), PENTRU CA DVS. SA FITI LINISTITI SI SA OBTINETI CEEA CE VA CORESPUNDE.-40€
EXPLICATI SITUATIA DV. DE MUNCA SI APORTATI DOCUMENTATIA NECESARA ( NOMINE, CONTRACTE DE MUNCA, LIQUIDARI), DUPA CARE NE PUNEM ÎN CONTACT PERSONAL CU DV.
REDACTARI DE DEMANDAS( ACTIUNI DE CHEMARE ÎN JUDECATA) ÎN MATERIE DE DESPIDOS SI TEME DE LA MUTUA SI SE SOCIAL-100€
REDACTARI DE RECLAMATII PRELIMINARE( RECLAMACIÓN PREVIA) ÎNAINTEA ORGANISMELOR CU CARE DV. SUNTETI ÎN CONFLICT.-50€
      ATENTIE  PRESCRIPTII: CONCEDIERILE( DESPIDO), PRESCRIE DUPA 20 DE ZILE LUCRATOARE DE LA DATA FAPTEI ÎN CONFORMITATE   CU STATUTUL MUNCITORILOR.
PRIMUL PAS CARE TREBUIE FACUT IN ACEST TERMEN DE 20 DE ZILE ESTE INTERPUNEREA RECLAMATIEI  PRELIMINARE (EXTRAJUDECATOREASCA) ÎNAINTEA CENTRULUI DE MEDIERE SI CONCILIERE( CEMAC).
ÎN TIMPUL ACESTA TERMENUL SE ÎNTRERUPE, DUPA CARE SE INTERPUNE LA DEMANDA ÎN JUDECATORIE, DAR TREBUIE SA VA ÎNCADRATI ÎN CELE 20 DE ZILE, EXPUNÂND TOATE MIJLOACELE DE PROBA ÎNAINTE SAU ÎN PROCES.
ÎN CEEA CE PRIVESTE TEMELE DE LA SEG. SOC. SI MUTUA TERMENELE SUNT DE 30 DE ZILE PENTRU INTERPUNEREA RECLAMATIE  SI POSTERIOR ALT TERMEN DE 30 DE ZILE PENTRU DEMANDA.  TOATE ACESTE GESTIUNI SE FAC ÎN NUMELE DV, NEFIIND NECESAR PREZENTA AVOCATULUI. TRAMITAREA DEMANDEI ÎN ACESTE CAZURI ESTE DE APROXIMATIV 1 AN.                 
CONSULTANTA  JURIDICA ESTE  GRATUITAallf

Avand o pregatire universitara si postuniversitara in domeniul stiintelor juridice, economice si filologice, Diana Patrascu este avocata inscrisa in Colegiul de Avocati din Madrid, si traducatoare autorizata de catre “Ministerio de Asuntos Exteriores y Cooperación” din Spania si de catre Ministerul Justiei din Romania, oferind astfel, atat servicii de asistenta jurídica, cat si servicii de traducere pentru orice tip de document. La solicitarea dumneavoastra traducerile pot fi legalizate si Apostilate / Supralegalizate.: http://traductorjuradorumano.ro