• Welcome to Comunitatea Romanilor din Spania - Spania Romaneasca. Please login or sign up.
 
09 August , 2022, 22:17:27 pm

News:

Sistemul de popularitate a fost perfectionat. Astfel in functie de numarul mesajelor postate pe forum veti urca in grad. Gradele sunt asemanatoare celor din armata, singurule diferente sunt ca gradul cel mai mic se numeste "Membru" iar gradul suprem se numeste "Vip". Pentru a urca la un nivel superior este nevoie sa postezi 25 de mesaje.


problema angajare nie

Started by alex6cj, 15 September , 2012, 13:05:30 pm

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

alex6cj

Ziua buna
ma numesc Alex si sunt in Madrid de peste 5 ani.
Am avut cotizat la S.S. avand contract de munca dar si ca autonom pana in august 2011.
In februarie 2012 am fost nevoit sa schimb nie-le ...neavand contact de munca si aratand vida laboral....in cel nou e stipul ca nu pot lucra pana in decembrie de 2012.
In prezent am posibilitatea de a ma angaja dar gestorul firmei respective s-a "speriat" de noul nie si mi-a spus ca nu imi poate face contract de munca.
Am vazut ceva informatii pe diverse site-uri unde se specifica clar ca legea data anul trecut prin septembrie daca nu ma insel....se refera la cei ce nu am mai contribuit la S.S.
Ce pot face eu pt. a obtine acest contract?....unde ma pot duce cu acest nie pt. a incerca sa il schimb....sau ce trebuie sa fac?
Multumesc cu stima Alex

gossa

Alex, ti-am raspuns deja in celalalt mesaj.
Ma gasiti in facebook: CABINETUL TRADUCATORULUI sau GABINETE DEL TRADUCTOR ANCA NITULESCU sau la adresa: traducator.es.ro@gmail.com. Telefon: 650028599.
www.traduceri-traducciones.eu