• Welcome to Comunitatea Romanilor din Spania - Spania Romaneasca. Please login or sign up.
 
09 August , 2022, 22:01:06 pm

News:

Sistemul de popularitate a fost perfectionat. Astfel in functie de numarul mesajelor postate pe forum veti urca in grad. Gradele sunt asemanatoare celor din armata, singurule diferente sunt ca gradul cel mai mic se numeste "Membru" iar gradul suprem se numeste "Vip". Pentru a urca la un nivel superior este nevoie sa postezi 25 de mesaje.


cum pot sa trimit bani in Romania?

Started by Maria, 08 November , 2006, 14:29:36 pm

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Maria

Sunt de 2 luni in Spania, in Castellon si vreau sa trimit bani la parinti in Romania. Nu am cont in banca si mie cam frica sa triimit bani in plic. Poate sa-mi dea cineva un sfat?

diaconu

In plic in nici un caz!!!Pai....sunt atat de multe ofiicii ce se ocupa de asta.......... :o.....Ai mei...pe vremea cand inca eram in tara imi trimiteau fie prin MoneyGram fie prin Western.Cei de la MoneyGram au comisioane mai mici decat cei de la Western.Un astfel de oficiu cu siguranta exista in orice orasel fie el cat de mic.....ca de e unul mare nici nu se poate pune problema......De obicei astfel de ofiicii sunt la locutorii.
Sunt cele mai sigure servicii asa ca nici sa nu te gandesti la alte modalitati!

Stefan

Daca vrei sa trimiti repede si cat mai simplu intrebi la orice Banco Santander in Spania de Transfer Rapid prin Latino Envios. E bine pentru ca lucreaza cu CEC in Romania si practic ai tai pot ridica banii de oriunde din tara.

vasiliu

Cu Transfer Rapid am trimis eu saptamana trecuta niste bani in tara si a fost totul Ok.Mi-au luat comision super mic si banii au ajuns in jumatate de ora in Romania.

benu

si Grupul Banco Popular are o oferta destul de tentanta acum si nu e nevoie de cont parca... si banii se pot ridica din tzara de la BCR care desemenea e banca serioasa.
mândru ca-s român ;)

adrianX

E mult mai simplu cu Santander (TransferRapid) pentru ca iti trimit banii in Romania direct la CEC, iar CEC e practic peste tot in tara. Parerea mea e ca te complici cu alte banci.

benu

o fi ok cu Santander dar iti cer cont ? mai e un sistem si cu La Caixa se numeste "CaixaGiros" si as putea spune ca avantajul acestuia este ca daca ai cont transferul il poti face tu singur de la un bancomat ("cajero"). Deci daca la 3 dimineata ai nevoie sa trimiti bani atunci ii trimiti, iar din tara pot fi ridicati banii de la BRD, BCR si Raiffesen Bank(fosta banca agricola). Pentru cei care au cont comisionul este de 12 euro iar pentru cei care nu au este de 15 euro. Daca esti clientul lor si ai "Tarjeta International Transfer" poti face transferuri si prin telefon sau sms :) Mai stiti alte solutii? 
mândru ca-s român ;)

Maria

Benu, am trimis pana la urma cu Santander pentru ca NU mi-au cerut nici un fel de cont. Pur si simplu m-am dus cu pasaportul si banii, iar in Romania ai mei au luat banii de la CEC cu buletinul. Nu am vrut sa ma complic cu banci si conturi pentru ca nu ma pricep. Plus ca a fost un comision de cativa euro.

Abyss

eu am trimis intotdeauna cu Europhil. 6% comision

donna

Mie imi pare mai avantajos cu MoneyGram (ma rog, pe cat se poate... ;D)
http://verze.ro
simtul umorului nu a murit