• Welcome to Comunitatea Romanilor din Spania - Spania Romaneasca. Please login or sign up.
 
18 May , 2022, 14:23:56 pm

News:

Sistemul de popularitate a fost perfectionat. Astfel in functie de numarul mesajelor postate pe forum veti urca in grad. Gradele sunt asemanatoare celor din armata, singurule diferente sunt ca gradul cel mai mic se numeste "Membru" iar gradul suprem se numeste "Vip". Pentru a urca la un nivel superior este nevoie sa postezi 25 de mesaje.


Sponsorizeazã 45 de copii orfani și sãraci cu rechizite școlare

Started by infosperanta, 19 December , 2013, 22:33:17 pm

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

infosperanta

Sursa: http://sperantapentruromania.ro/campania-umanitara-fii-mos-craciun-pentru-o-zi-sponsorizeaza-45-de-copii-orfani-si-saraci-cu-rechizite-scolare/#more-7958
În luna Septembrie, odatã cu începutul noului an școlar, Asociația Umanitara Speranțã pentru România a oferit rechizite școlare pentru 45 de copii orfani și sãraci. Din suma strânsã pentru acest proiect umanitar, am ales sã ajutãm cât mai mulți copii posibil, fãrã sã ne mai limitãm, așa cum era planul inițial doar la cei 20 de copii orfani aflați în atenția noastrã. Asta a însemnat cã fiecare copil a primit mai puține rechizite școlare, dar în loc de 20 de copii au fost 45. Am fãcut lucrul acesta cu speranța ca dvs, sponsorii și donatorii noștri, veți susține din nou acest proiect umanitar cu ocazia Sãrbãtorilor de Iarnã, când vom putea sã completãm rechizitele necesare pentru acești copii, în așa fel încât sã le ajungã pânã la finalul anului școlar. Cea mai mare parte dintre acești copii se aflã în pragul abandonului școlar din cauza sãrãciei. Odatã cu rechizitele oferite, voluntarii Asociației noastre îi conștientizeazã atât pe copii cât și pe pãrinții lor de importanța educației pentru viitorul acestor copii.
Ne dorim ca fiecare copil sã primeascã de la Moș Crãciun rechizite în valoare de 100 de lei. Pentru rechizite vom avea nevoie de 4.500 de lei.
MODALITÃȚI DE DONAȚIE
1.   Doneazã online cu cardul, aici: http://www.sperantapentruromania.ro/doneaza/
2.   Doneazã online prin PayPal, aici: http://www.sperantapentruromania.ro/doneaza/
3.   Doneaza prin contract de sponsorizare. Vezi detalii aici:http://www.sperantapentruromania.ro/directioneaza2/
4.   Redirecționeazã 20% din impozitul pe profit cãtre copiii bolnavi de cancer și leucemie. Vezi detalii AICI
5.   Pentru cei care locuiesc în Canada, SUA, Australia, se pot face donații și prin MoneyGram sau Western Union. Pentru detalii, vezi datele de contact de mai jos.
6.   Doneazã prin transfer bancar în conturile Asociației Umanitare Misiunea Speranțã pentru România, deschise la Raiffeisen Bank, de mai jos:
   ÎN LEI: RO 39 RZBR 000 006 001 204 2338 deschis la Raiffeisen Bank
   ÎN EURO:  RO 24 RZBR 000 006 001 218 9757, la Raiffeisen Bank, CODE  SWIFT: RZBRROBU
CONTACT:
Email: [email protected] sau [email protected]
Telefon: 0749 402 098 sau 0766 365 833
Website:  http://www.sperantapentruromania.ro