• Welcome to Comunitatea Romanilor din Spania - Spania Romaneasca. Please login or sign up.
 
09 August , 2022, 03:12:29 am

News:

Click aici pentru a te intoarce pe portalul Spania Romaneasca. www.SpaniaRomaneasca.com


Convorbiri internationale ieftine - recomandare

Started by auraB, 22 July , 2011, 14:35:41 pm

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

auraB

Buna,
Am un an de cand lucrez in Madrid ca infirmiera (acum sunt in tara), salariul e bun, incet-incet strangem bani pentru avans la un credit imobiliar, deci pe partea materiala imi merge bine. Problema e ca sotul meu lucreaza in tara, iar despartirea e foarte grea. Probabil ca stiti despre ce vorbesc. Am zis ca numai comunicarea ne poate usura chinul, de aceea mai un net, mai un telefon, reusim sa vorbim de vreo doua ori pe saptamana. Cu netul e mai greu pentru lucram schimb de noapte cand eu, cand el. Iar telefonul e scump, asta pentru ca folosim amadoi Vodafone, el de Romania, eu de Spania. Aici va rog sa ne ajutati voi cu recomandarea unui serviciu de telefonie ieftin. Poate fi spaniol sau romanesc, nu conteaza, pentru ca poate suna sotul sau eu.
Va multumesc si multa sanatate tuturor.

flydream

Buna AuraB, iti pot recomanda serviciul de telefonie pe care-l folosesc eu: daPhone. Au o oferta buna pentru telefonie (fara conexiune la internet), dar au si oferta Voip. Ca sa-ti faci o parere, asta e oferta lor:
1. pentru 10 euro/luna ofera 1000 minute incluse cu orice serviciu fix din strainatate;
2. pentru 25 euro/luna ofera 1000 minute pe fix si 500 minute internationale pe mobil;
3. daca ai 3G (majoritatea au) sau Wi-Fi pe telefon, atunci poti folosi serviciul lor Voip si sa vorbesti cu si din Spania cu:
-Spain - Fixed: 2,73 eurocenti/minut
-Spain - Mobile ORANGE: 7,29 eurocenti/minut
-Spain - Mobile Others: 8,32 eurocenti/minut
-Spain - Mobile Telefonica: 7,28 eurocenti/minut
-Spain - Mobile Vodafone: 7,32 eurocenti/minut

Asta este cea mai ieftina oferta pe care am gasit-o eu. Sper sa-ti ajute relatia cu sotul.
Numai bine si sanatate.

bogdan.b

Buna,

Eu recomand cel mai mult DIGImobil. Este un serviciu de telefonie mobila ieftin atat aici cat si in Romania. Tarifele sunt aceleasi si nu tii cont de tara:
-5 centi in reteaua DIGI (deci ii spui prietenului sa isi ia si el un numar DIGI din Romania de la RCS&RDS)
-7 centi orice fix Ro/ES;
-10 centi orice MOBIL RO/ES;
*cea mai mica taxa de conectare (5 centi)
si cel mai mare avantaj este ca ai 2 numere unul romanesc si unul spaniol si atuncio cand mergi in tara poti folosi aceeasi cartela fara roamnig si primesti orice apel din Spania sau Romania.

Alte detalii pe www.digimobil.es.

Sper sa iti fie de folos.

gabriela

Se poate vb de pe un telef fix pe fix in Rom cu 3,7centi pe min.cu Espantel :fix700200147 urmind apoi pref si ne de telef.

gabriela

Pardon pt fis se formează:700 200 789. iar pt un ne de mobil din ROm se form:900 612 147.pt mobil este 7,ceva centimetri pe min.tarife după ora 8seara in Spania.Sper sa va fie de folos.

zazoro

Am gasit un blog care compara diferite servicii pentru convorbiri internationale ieftine.
http://convorbiriinternationaleieftine.blogspot.com/

Andreea77

folosesc de 3 ani serviciile www.clickphone.ro
sunt de departe cei mai ok de pana acum ca si echipa de suport tehnic cat si ca tarife.
abordati-i si testati

Andreea

Crysvaly

Buna ziua! Va ofer eu un pont ..cu 0.02 centi/min in retea fixa si cu pana la 0, 06 centi/min mobil oriunde in lume iar in retea sunt gratuite convorbirile.In plus de asta poti avea si internet 4g, videotelefonie dar si multe alte facilitati.Marea diferenta este ca nu foloseste romingul. Iata despre ce este vorba: http://vimeo.com/57930644 .Pentru mai multe detalii ma gasiti pe messenger: jaguar26iunie79. O zi buna!

Andrei Ionascu

In acest moment eu zic ca Lycamobile, se pare ca ar fi cel mai mare MVNO din UK, este cea mai buna optiune pentru convorbiri internationale ieftine din si in Romania.
Doar 1 eurocent pe minut pentru convorbiri internationale si  poate fi folosita si in roaming pentru toate tarile in care opereaza ca MVNO.
In plus creditul poate fi folosit pana la 12 luni fara reincarcare pentru convorbiri internationale iar convorbirile Lyca - Lyca in Romania sunt gratis,
pentru 12 luni cu o incarcare de numai 1 euro.
E adevarat ca pentru convorbiri Lyca - alte retele din interiorul Romaniei sunt cam scumpi dar banuiesc ca pe acest segment nu ar avea cum sa se bata cu
operatorii consacrati din Romania. 

Din ce am vazut, sim-urile lor se ofera gratis in Romania si pot fi incarcate la toate retelele importante de  terminale Paypoint, Zebra, Qiwi.