• Welcome to Comunitatea Romanilor din Spania - Spania Romaneasca. Please login or sign up.
 
10 August , 2022, 19:05:40 pm

News:

In perioada 1-19 decembrie 2012 forumul a functionat doar partial din cauza unor probleme tehnice. Ne cerem scuze pentru neplacerile cauzate.


Incercare

Started by gloria, 29 November , 2009, 15:31:40 pm

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

gloria

Buna ziua ,
Este prima oara cand postez pe acest forum , sunt inscrisa de putin timp.
Eu sunt o tanara de 21 de ani , locuiesc in Franta unde sunt studenta de doi ani. Am cautat foarte mult un forum cu romani in Spania pentru ca as dori sa va cer ajutorul in gasirea unui loc de munca sezonier perioada 1 mai 25 august in Spania , orice regiune. stiu ca Spania se gaseste in perioada de criza si ca job-urile nu sunt atarnate in copac dar ma gandesc ca poate cineva poate sa imi dea o pista .Si in plus am mai multa incredere cand totul este intermediat de un roman . Concret eu pot sa lucrez in tot ce este restaurant , precizez nu sunt de meserie ospatarita deci in afara de alte doua restaurante in care am lucrat nu am o experienta bogata in domeniu.Pot sa am si grija de copii sau sa vand ceva intr-un magazin .Vin mai mult pentru aprofundarea limbii spaniole deci nu am pretentie de un salariu foarte mare dar nici indecente .As vrea un raport corect intre munca pe care o voi face si banii pe care ii voi primi .De altfel caut un contract cu norma intreaga deci care sa imi asigure macar minimul lunar. In alta ordine de idei , eu vorbesc franceza , engleza si spaniola ( intermediar ) sunt o persoana muncitoare care si-a luat viata in proriile maine la varsta de 18 ani .
Daca cineva imi poate da o pista va rog sa imi raspundeti ori in cadrul forumului ori in mesaj privat
Va multumesc anticipat

benu


Salut,

Iti recomand zona de Coasta, ai sanse foarte mari sa gasesti ceva decent 700-800 € (banuiesc) pe sezon estival la un hotel sau la un restaurant/bar. Desi somajul a ajuns aproape la 20% turismul inca genereaza multe locuri de munca. Pe sezon estival nu se pune accent mult pe experienta, mai ales ca spui ca ai mai muncit in 2 locuri. Este foarte important ca stii limbi straine, este un avantaj considerabil.
mândru ca-s român ;)

gloria

multumesc pentru raspuns .: ) o pista.AS vre de asemenea sa spun ca cine are nevoie legate de fr poate sa ma intrebe . o seara placut tuturor

admin

O pista spre exemplu zona in care sunt eu, e o zona turistica. E vorba de Malaga zona se numeste "Costa del Sol" o alta zona tot la mediterana e "Costa Blanca" acolo este Alicante si "Costa Brava" la Barcelona. In zona mea sunt multe statiuni si vara e top de englezi, in ultimul timp au mai aparut si francezi si italieni. Trebuie sa cauti pe net sa te orientezi care este zona cea mai frecventata de francezi, si sa incerci sa te stabilesti prin zona.

Mai sunt zone de nemti. Mai e chestia cu cazarea care e mai complicata... o camera pot sa zic ca te costa 200-250 € depinde de confort. Dar se gaseste mai greu in zona de coasta fata de Madrid si alte zone unde sunt foarte populate cu romani. Mai intreaba... ce vrei sa stii.

gloria

normal angajatorul nu poate sa propuna ceva ? si in cazul in in care as gasi un loc demunca dar nu o camera as putea sa contez pe romanii de acolo. nu ma refer la ceva moka dar macar la ceva mai ieftin . multumesc