• Welcome to Comunitatea Romanilor din Spania - Spania Romaneasca. Please login or sign up.
 
22 June , 2021, 15:39:41 pm

News:

Sistemul de popularitate a fost perfectionat. Astfel in functie de numarul mesajelor postate pe forum veti urca in grad. Gradele sunt asemanatoare celor din armata, singurule diferente sunt ca gradul cel mai mic se numeste "Membru" iar gradul suprem se numeste "Vip". Pentru a urca la un nivel superior este nevoie sa postezi 25 de mesaje.


Pe 6 decembrie se alege presedintele

Started by otilia1, 02 December , 2009, 12:11:17 pm

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

otilia1

2 Filmulete postate aici http://www.picatura.ro/viewtopic.php?f=384&t=1951 incurca putin calculele. In primul filmulet, apare Basescu lovind un copil, in plina campanie electorala. In cel de-al 2-lea filmulet, apare Geoana injurand populatia. Puteti sa va spuneti opinia...

benu

Opinia mea e ca ILIESCU e comunist si daca se intorc PSD la guvernare in urmatorii 5 ani de zile nu mai are rost sa ne intoarcem nici un roman din Spania acasa.

Adrian Nastase si Ion Iliescu au facut numai bine Romaniei:

* au vandut PETROM-ul pe 2 lei, intr-un an de zile OMV si-a recuperat investitia (au vandut la pachet si dreptul de extractie a petrolului pe 10 ani cu un pret infim platit statului roman)
* au adus minerii in 2 randuri la Bucuresti si acum suntem vazuti in Europa mai rau decat Kongo
* Au semnat un contract pentru o autostrada (autostrada transilvaniei) cu BECHTEL o facem in 10 ani, platim de 10 ori mai scump decat pretul unei autostrazi si tot drumuri comuniste avem, ne rupem masinile in 2 cand mergem acasa.
* Pe timpul lor romanii erau inselati la CARITAS si FNI
mai ziceti si voi... o sa mai revin

P.S. A era vorba de Geoana? pai el n-a fost in stare sa reformze un partid, tot plin de hoti e.. cum sa conduca o tara?
mândru ca-s român ;)