• Welcome to Comunitatea Romanilor din Spania - Spania Romaneasca. Please login or sign up.
 
20 October , 2021, 22:36:24 pm

News:

Click aici pentru a te intoarce pe portalul Spania Romaneasca. www.SpaniaRomaneasca.com


AFACERE PTR CUNOSCATORI DE MULTILEVEL MARKETING

Started by VIOLETA OPRA, 30 April , 2010, 15:59:53 pm

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

VIOLETA OPRA

SANATATE SI BANI. ASTA ITI OFERA ADERAREA LA RETEAUA NOASTRA DE DISTRIBUITORI INDEPENDENTI , IN PLINA ASCENSIUNE INTERNATIONALA. SE CER CUNOSTINTE BAZICE DE INTERNET, AMBITIE SI DORINTA DE AUTODEPASIRE. RESTUL TE INVATAM NOI CUM SA REUSESTI. ESTE NEVOIE DE INVESTITIE MINIMA ACCESIBILA ORICUI VREA SA REUSEASCA. ITI STAM LA DISPOZITIE CU INFORMATII IN CONCRET LA  [email protected] :o

benu

sper sa nu fie vreo tzeapa cum obisnuiesc romanii sa se intzepe unii pe altii, dar din moment ce nu ai dat numele nici unei firme banuiesc ca totul este la negru, totul pe naspa.

E pierdere de timp si de bani! (pentru noi care cautam de munca bineinteles....voi aveti profit urias)
mândru ca-s român ;)

VIOLETA OPRA

Buna ziua , nu este nici o teapa. Asa sunt romanii care obisnuiesc sa traga tepe cred ca si altii fac la fel .Este vorba de o afacere in sistem multilevel marketing. Daca nu se cunoaste sistemul normal ca omul nu are incredere. Aici nu exista sefi , nu exist noram ci numai se vorbeste de cat te implici in afacerea ta personala. De cat vrei sa castigi. Daca te faci ca muncesti nu castigi nimic.
Un salut
Violeta Opra

LooneybinCEO

Poate ca atunci ar fi bine sa publicati mai multe detalii. Personal, nu ma intereseaza. Dar macar sa stie oamenii despre ce este vorba.