• Welcome to Comunitatea Romanilor din Spania - Spania Romaneasca. Please login or sign up.
 
23 October , 2021, 09:38:49 am

News:

Sistemul de popularitate a fost perfectionat. Astfel in functie de numarul mesajelor postate pe forum veti urca in grad. Gradele sunt asemanatoare celor din armata, singurule diferente sunt ca gradul cel mai mic se numeste "Membru" iar gradul suprem se numeste "Vip". Pentru a urca la un nivel superior este nevoie sa postezi 25 de mesaje.


SUNT DE ACORD CU ADMIN

Started by alina555, 13 March , 2008, 21:00:11 pm

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

alina555

 >:(Buna .Eu sunt in Spania de 2 ani si am trecut prin momente grele pt felul in care ne trateaza spaniolii.Ai persoane bune, dar sunt cei care au un pic de incredere in noi , in rest toti gandesc ca suntem si ca facem parte din clasa romanilor( putos rumanos).au reusit sa scoata si o melodie cu "los putos rumanos", este incredibil felul lor de a gandi....nu se gandsc ca venim aici cu un vis ce in tara nu ti-l poti permite de a-l avea si cand ajungi aici te trateaza ca pe un sclav, un incult, un sarac( putos povres) si multe altele.Nu este ceea ce am crezut ca este, am venit sperand ca voi ramane , dar NU nici nu ma gandesc sa raman intr-o tara unde te considera cel mai josnic de pa pamant. Salutari la toti si astept sa imi scrieti la adresa de e-mail :[email protected].

melia29

            Alina , nu toti spaniolii ne vad asa cum sustii tu. Ai venit in Spania, probabil, sa-ti realizezi niste visuri, muncind. Nu te lasa coplesita de cum ne vad strainii. Noi romanii suntem destepti , frumosi..... Suntem o natie sclipitoare. Te rog, nu scapa nici o ocazie de a dovedi ca esti romanca, ca Romania e o tara extraordinara, ca romanii sint deosebiti,orice ti s-ar spune. 

zeno_spp

Da,asa este sunt foarte rasisti,mai ales cand vine vorba de romani.
Eu unul sunt foarte mandru ca sunt roman,iar cine ma intreaba "de donde eres?" ii raspund cu voiosie:)) "RUMANIA":)),nu am nici un fel de retinere!
Am stat si am analizat,nu e chiar asa,nu toti spaniolii sunt la fel.....unii chiar sunt fascinati de Romania-Transilvania-Dracula,ba chiar unu mi-a spus o poveste:)) cum ca noi "la tara " avem wc-urile in fundul gradinii =)) ,si bineinteles am confirmat :)),el credea ca nu poate fii real;)
Am prieteni spanioli,si ma inteleg bine cu ei.

Nu trebuie decat sa trecem peste faptul ca tiganii ne fac de ras aici!

LooneybinCEO

Quote from: zeno_spp on 28 October , 2009, 01:09:22 am
Nu trebuie decat sa trecem peste faptul ca tiganii ne fac de ras aici!


Hai sa fim seriosi! Sa trecem peste mitul ca tiganii ne fac de ras, pentru ca de fapt o mare parte a romaniei de azi este "tiganizata"! Cine spune ca nu-i asa, se minte singur sau nu a umblat prin Europa.