• Welcome to Comunitatea Romanilor din Spania - Spania Romaneasca. Please login or sign up.
 

cum gasesc o romanca serioasa aici, in spania, pt o relatie de lunga durata?

Started by dumi, 28 October , 2006, 13:10:11 pm

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

dumi

sunt de 8 ani aici si sunt singur. mi-ar placea sa cunosc o romanca de-a noastra ,pana in 32 de ani pt o relatie serioasa.pana acum mi s-a parut aproape imposibil! ori nu sunt serioase, ori nu sunt singure!


nana

In 2006, aveam 39 de ani si nu ma aflam in Spania. Cu rabdare... daca totusi vrei o romanca de 32... !Poco a poco! :) Iti dau un reper,multe muncesc pentru spanioli ca Interne. nu stiu cum vei patrunde la ele, dar poti sa incerci.
Succes! :)

mari

daca din 2006, nu ti-ai gasit nici una ,numai ai sperante baiete..............cele serioase  sunt pe cala de disparitie, iar de " compromis" fug ca de dracu´...dar poate sa ai noroc daca te conformezi cu vreo una de 40...SUCCES

zeno_spp

hai ca e bestial :)) dar de ce nu incercati cu spaniolitele lor obosite? :)).....

benu

in 2006 erai singur nu gasisei inca si trecusera deja 8 ani, deci acum sunt 11 ani de cand n-ai pe nimeni. Sau in astia 3 ani te-ai casatorit si ai si copii?

mândru ca-s român ;)

antonia

hola,eu sint de 6 ani singura si iti dau dreptate...dupa cum nu se gasesc femei serioase nici barbati seriosi nu prea sint....dar sa nu ne pierdem speranta...intr-o zi cu soare va veni si perechea noastra potrivita...succes in cautare...ciao


LooneybinCEO

Dau dreptate si la Dumi, precum si la Antonia. Oamenii seriosi sunt destui de rari, dar nu au disparut. Pacat ca nu am vazut anuntul acesta in 2006 ca eu chiar cunosc o fata simpatica si serioasa pe care ti-o puteam recomanda.
Nu va pierdeti speranta!