• Welcome to Comunitatea Romanilor din Spania - Spania Romaneasca. Please login or sign up.
 
09 December , 2021, 12:30:40 pm

News:

Sistemul de popularitate a fost perfectionat. Astfel in functie de numarul mesajelor postate pe forum veti urca in grad. Gradele sunt asemanatoare celor din armata, singurule diferente sunt ca gradul cel mai mic se numeste "Membru" iar gradul suprem se numeste "Vip". Pentru a urca la un nivel superior este nevoie sa postezi 25 de mesaje.


fiesta anuala a Romanilor din Madrid

Started by Dica F. Alex, 06 October , 2006, 00:55:38 am

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Dica F. Alex

in fiecare an mentzinem traditzia de a da bere shi mici gratis... intrarea la fiesta se face doar pe baza de invitatzii... asta ca in fiecare an sarbatorim inca un an de la infiintzarea canalului de mIRC #RoMadrid... cea mai mare shi mai efectiva a fost pana acum cea din 22 Iulie 2006 cand am sarbatorit cu mici shi bere gratis cei 2 ani de existentza legala pe Undernet... sa speram ca in 2007 va fi shi mai mare!!! shi... trayasca bereaaaaaaaaaaaaaaa :o 8)

mari

1 DECEMBRIE, ziua nationala a ROMANIEI, se tinea  cu mare sarbatoare in Alcala de Henares, anul asta nu stiu nimic de locul si programul ce va fi, careva din voi are vreo informatie depre acest eveniment?
multumrsc anticipat!