Comunitatea Romanilor din Spania - Spania Romaneasca

Viata in Spania => "Spania Româneascã" => Topic started by: mcnegoita on 06 January , 2010, 11:28:30 am

Title: concediu in Spania
Post by: mcnegoita on 06 January , 2010, 11:28:30 am
Buna ziua,

In aceasta vara, doresc sa fac un sejur de 8-10 zile pe litoralul de langa Barcelona. Dorim sa vizitam Barcelona dar eu as fi dorit sa vad si sudul Spaniei cu o excursie de o zi in Tunisia.
Cine ma poate ajuta cu hotel bun de 4 stele  demipensiune  zona Lloret del Mar, Blanes aproape de plaja. Care este cea mai moderna statiune din zona? ( gen Mamaia la noi).
Va multumesc anticipat daca mi-ati recomanda zone din jurul Barcelonei pe care le pot vizita. Am luat deja ghidul turistic. Merita sa luam excursii din tara sau gasim pe plan local acolo?
Multumesc,
Title: Re: concediu in Spania
Post by: LooneybinCEO on 07 August , 2010, 02:52:55 am
Nu stiu daca este tarziu pentru raspuns. Un site foarte bun pentru informatii despre Barcelona este www.barcelona.com, unde cred ca puteti afla ce cautati.
Title: Re: concediu in Spania
Post by: flydream on 19 July , 2011, 16:02:49 pm
O discutie foarte interesanta. Eu imi doresc foarte tare sa vad sudul Spaniei. Am ramas fascinat dupa ce am vazut o emisiune pe Discovery despre Alhambra, dar sunt sigur ca maurii au lasat mai multe frumuseti in sud. Poate ne povestesc romanii de acolo ce alte orase merita vazute in sudul Spaniei.