• Welcome to Comunitatea Romanilor din Spania - Spania Romaneasca. Please login or sign up.
 
20 October , 2021, 22:13:38 pm

News:

In perioada 1-19 decembrie 2012 forumul a functionat doar partial din cauza unor probleme tehnice. Ne cerem scuze pentru neplacerile cauzate.


Nevoie informatii Psihologie Spania

Started by Greenella, 21 June , 2011, 20:01:09 pm

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Greenella

Buna seara,

Apelez la voi pentru informatii despre domeniul Psihologiei in Spania. Am terminat facultatea de Psihologie in Romania anul trecut, si vreau sa vin definitiv in Spania, dar as vrea sa incep cu masteratul.

O prima intrebare ar fi: care e sistemul in Spania, comparativ cu cel romanesc, pentru a deveni psiholog? (info referitoare la perioada de supervizare, costuri, baterie de teste etc) (Ro: inscriere la Colegiul Psihologilor, psiholog sub supervizare, psiholog autonom ...)

Care considerati ca sunt cele mai bune universitati pentru masterat? (sunt interesata de resurse umane/psihologie organizationala/psiho muncii)

Care e procesul pe care trebuie sa il urmez pentru legalizarea/echivalarea diplomelor?

Orice informatie e binevenita!

Multumesc mult anticipat!

Lunera

 Buna Greenella, eu singurul lucru cu care te pot ajuta e in legatura cu primul pas pe care trebuie sa-l dai : RECUNOASTEREA SAU OMOLOGAREA STUDIILOR, iti las aici linkul Ministerului unde trebuie sa depui cererea:

http://www.educacion.gob.es/educacion/universidades/educacion-superior-universitaria/titulos/homologacion-titulos/reconocimiento-titulos.html

Alt lucru ff important...in meseria ta trebuie sa stii la perfectie limba spaniola. In privinta universitatilor, depinde in ce zona a Spaniei vei locui...

Iti doresc mult succes! ;)