• Welcome to Comunitatea Romanilor din Spania - Spania Romaneasca. Please login or sign up.
 
11 August , 2022, 14:41:54 pm

News:

In perioada 1-19 decembrie 2012 forumul a functionat doar partial din cauza unor probleme tehnice. Ne cerem scuze pentru neplacerile cauzate.


Caut ghid translator pentru excursie Spania Barcelona etc

Started by DanDan, 12 March , 2012, 21:51:22 pm

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

DanDan

Dan , 50 ani, din Bucuresti, caut o persoana (roman / romanca stabilit Spania, cunoscator limba spaniola ) , preferabil Barcelona , care sa poata sa-mi ofere temporar servicii de ghid / translator,contra cost, cu ocazia unei excursii de aprox. 5-6 zile pe care o voi face anul acesta in Spania (probabil la Barcelona). Mentionez ca nu sint necesare alte cunostinte in afara de cunoasterea limbii spaniole,deoarece eu nu cunosc in afara de romana decit franceza. Serviciul de translator si eventual ghid prin oras va fi foarte lejer si temporar, ma intereseaza sa vad citeva obiective si sa fiu pus in tema in primele zile cu particularitatile din Barcelona sau alta zona din Spania si nu cunosc nici un roman stabilit in Spania.

Rog e-mail la adresa:   [email protected]   ,nu aici pe site,deoarece nu stiu daca voi mai intra des pe acest site, dar la adresa specificata pe yahoo intru zilnic si va raspund imediat. Multumesc!
[email protected]