• Welcome to Comunitatea Romanilor din Spania - Spania Romaneasca. Please login or sign up.
 
08 August , 2022, 03:11:01 am

News:

Sistemul de popularitate a fost perfectionat. Astfel in functie de numarul mesajelor postate pe forum veti urca in grad. Gradele sunt asemanatoare celor din armata, singurule diferente sunt ca gradul cel mai mic se numeste "Membru" iar gradul suprem se numeste "Vip". Pentru a urca la un nivel superior este nevoie sa postezi 25 de mesaje.


Recent posts

Pages 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
81
Chat Spania / Re: STABILIRE SPANIA
Last post by antonia24 - 14 February , 2017, 15:06:25 pm
Firma romaneasca specializata in agregare de sms-uri ( pe care le detinem deja, din campanii  de marketing publicitar, coduri Google, etc…), cauta colaboratori , persoane  serioase, stabilite in  Spania, care nu au inca un loc de munca, sau care doresc un venit suplimentar substantial,  dar care dispun de un calculator si o conexiune la internet. Castigul este garantat, si substantial, in functie de activitatea prestata. Pentru mai multe detail, va rog nu ezitati sa ma contactati la email: [email protected]
82
Chat Spania / Re: taxe inmatriculare auto in...
Last post by antonia24 - 14 February , 2017, 15:03:17 pm
Firma romaneasca specializata in agregare de sms-uri ( pe care le detinem deja, din campanii  de marketing publicitar, coduri Google, etc…), cauta colaboratori , persoane  serioase, din toata Spania, care nu au inca un loc de munca, sau care doresc un venit suplimentar substantial,  dar care dispun de un calculator si o conexiune la internet. Castigul este garantat, si substantial, in functie de activitatea prestata. Pentru mai multe detail, va rog nu ezitati sa ma contactati la email: [email protected]
83
Chat Spania / Re: Logoped. Tratament logoped...
Last post by antonia24 - 14 February , 2017, 15:02:21 pm
Firma romaneasca specializata in agregare de sms-uri ( pe care le detinem deja, din campanii  de marketing publicitar, coduri Google, etc…), cauta colaboratori , persoane  serioase, din toata Spania, care nu au inca un loc de munca, sau care doresc un venit suplimentar  dar care dispun de un calculator si o conexiune la internet. Castigul este garantat, si substantial, in functie de activitatea prestata. Pentru mai multe detail, va rog nu ezitati sa ma contactati la email: [email protected]
84
Chat Spania / Cu noi poti lucra si de acasa....
Last post by antonia24 - 14 February , 2017, 09:58:14 am
Firma romaneasca specializata in agregare de sms-uri ( pe care le detine deja, din campanii  de marketing publicitar, coduri Google, Facebook, etc…), cauta colaboratori , persoane  serioase, din toata Spania, care nu au inca un loc de munca, sau care doresc un venit suplimentar substantial,  dar care dispun de un calculator si o conexiune la internet. Castigul este garantat, si substantial, in functie de activitatea prestata. Cu noi poti deveni propriul tau sef. Pentru mai multe detail, va rog nu ezitati sa ma contactati la email: [email protected].
85
Buna fetelor,sunt ultimul an la o scoala postliceala amg in Romania,pana sa ma apuc de ea am stat 6 ani in Spania,de ceva vreme tot caut informatii cu privire la recunoasterea diplomei de amg aici dar nu prea am gasit mare branza,eu voi termina anul acesta in august si am in plan sa ma intorc si daca este cu putinta sa ma angajez ca asistenta,tot am citit ca unele fete reusesc din prima sa obtina omologarea iar altele au multe piedici.este vre-o fata in situatia in care a terminat acum ultimii ani si au reusit sa obtina omologarea,si care sunt pasii?va multumesc din suflet pt raspunsuri!
86
Buna ziua,


Sunt broker de credite in cadrul Credit Adwisers societate de brokeraj, avem contracte de colaborare incheiate cu peste 15 banci din Romania. Serviciile mele vizeaza romanii din diaspora care doresc sa achizitioneze o locuinta in tara prin accesarea unui credit ipotecar.

Va pun la dispozitie cele mai bune oferte de la bancile partenere, suport la intocmirea si depunerea dosarului de credt, in alte cuvinte ma ocup de toate demersurile ce trebuiesc intreprinse pana la aprobarea finala a creditului scutind solicitantul de numeroase drumuri in tara.

Stau la dispozitia dumneavoastra pentru orice informatie la numarul +4072.490.7567

Varlan Alin

[email protected]
87
Anunturi si Mica Publicitate / Rent a car Bucuresti si inchir...
Last post by paraschivrazvan25 - 26 January , 2017, 22:31:51 pm
Suntem o companie specializata in servicii de rent a car Bucuresti si inchirieri auto Otopeni. Avem o experienta destul de vasta pe piata acestor servicii si oferim indiferent de ora la care ajungeti in aeroportul Henri Coanda masini pentru inchiriat. Dispunem de o flota de peste 50 de autoturisme disponibile in parcul nostru de Rent a car Bucuresti. Masinile noastre nu sunt inscriptionate si au toate taxele achitate la zi. Astfel daca doriti sa beneficiati de rovigneta gratuit sau de asigurari ne poti alege. Preturile pe care le practicam sunt negociabile in functie de perioada de inchiriere si sunt exprimate in euro pe zi. Cu cat perioada de inchiriere a masinii este mai mare cu atat pretul va fi mai mic. De asemenea oferim si servicii fara garantie daca alegeti sa incheiati o asigurare full casco care variaza ca si cost de la un model de masina la altul. Pentru mai multe detalii sau pentru rezervari ne puteti suna la 0760193060
88
Chat Spania / Mai e de stat in Spania?
Last post by geak - 18 January , 2017, 12:36:08 pm
Buna ziua,
sunt de prin vara in Spania. Cu munca mai mult lipsa ... Doar de 2-3 ori ierbicidat citrice si rupt la ciuponi. In rest culesul mandarinelor si in asteptarea startului la portocale. Culesul strugurilor  l-am ratat ca nu cunosteam prea multi pe aici cand s-au facut echipele. Daca cineva din zona Valenciei are sau stie de munca si altceva decat munca in agricultura, i-as fi recunoscator. Pot fi contactat prin email, vin la locotoriu cam de doua ori pe saptamana.
P.S. detin permis si masina.
89
La multi ani tututor!!Cris Tina te pot lamuri daca ai nevoie de detalii ce acte iti trebuiesc si cum sa procedezi,mie mi-au recunoscut titlul,dar nu este asa de simplu sa iti mentii pt. anii trec si...vad aici ca multe fete merg la cursurile de reevaluare.Mai exista solutia voluntariatului,ca sa poti mentine dreptul de a profesa,pt. cine nu stie m-am informat direct de la OAMMR,doar ca se cere un an de voluntar in meserie in tara sau strainatate.Ori daca intre timp apare un loc de munca ca si asistent medical generalist si lucrezi,la fel se considera ca e in favoarea mentinerii dreptului de a practica,asta pana a se incheia cei 5 ani de cand ati obtinut diploma.Bafta felelor care luptati pentru a obtine titlul de enfermera aici!!Cris uite aici ce am postat in pagina anterioara,sper sa te poata ajuta"""Buna seara la toti/toate,vin si eu cu o noutate referitor la recunoasterea profesionala a asistentului medical in Spania.Am terminat scoala postliceala in 2012 in Romania si nu am profesat decat practica si putin voluntariat. Dupa care, abia recent am avut toate documentele necesare recunoasterii si va las aici ceva detalii:am fost personal la Ministerul Sanatatii din Madrid,am depus actele traduse  si legalizate la un notar, urmatoarele:buletin sau pasaport,DNI,diploma de BAC,Ceritificatul de competente profesionale de asistent medical,foaia matricola,planul de studii,certificatul de la Ministerul Sanatatii de la Bucuresti cu Directiva 2005/36/CE si cazierul care l-am scos in Spania.Dupa 2 saptamani am primit o scrisoare de la minister care imi cereau inca 3 acte:declaratie jurada  ca nu am facut grave erori in timpul practicii(declaratie facuta la notar),un nou cazier deoarece cel prezentat era aproape la termen de scadere si un empadronament .Le-am trimis cu carta urgente si mi-au trimis raspuns in felul urmator,citez:”Reconocer dicho titulo/certificado para ejercer en Espana la profesion regulada de Enfermera en Cuidados Generales con los mismos derechos que los nacionales espanoles.De acuerdo con la legislacion vigente,el beneficioario de este reconocimiento debera poseer los conocimientos linguisticos del idioma castellano y,en su caso de las otras lenguas oficiales de las Comunidades autonomas,necesarios para ejercicio de la profesion en Espana(articulo.71 1827/2008,de 8 de noviembre).As dori sa va las scris ca, daca cineva mai este cam in aceeasi pozitie ca si mine sa stie pasii si ..rezolvarea instantei prezentate.Nu am platit nimic la depunere,instanta se gaseste pe pagina ministerului de descarcat in dublu exemplar.As dori sa aflu daca aceasta recunoastere este ok din punctul de vedere al legilor spaniole,eu am intrebat pe cineva mai informat si mi-a raspuns ca da,pot lucra ca si enfermera.mult succes celor care vor sustine examenele!!!Va multumesc mult!
« Ultima Modificare: 30 Noiembrie , 2015, 21:06:12 p.m. de Lya »
Raporteaz√£ unui moderator     85.55.48.68
90
Anunturi si Mica Publicitate / Masaj erotic
Last post by monicadeea - 29 November , 2016, 00:34:16 am
Pages 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10