• Welcome to Comunitatea Romanilor din Spania - Spania Romaneasca. Please login or sign up.
 
10 August , 2022, 06:28:59 am

News:

In perioada 1-19 decembrie 2012 forumul a functionat doar partial din cauza unor probleme tehnice. Ne cerem scuze pentru neplacerile cauzate.


echivalare stiinte economice

Started by oana claudia, 15 April , 2010, 00:20:03 am

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

oana claudia

buna!
imi puteti spune cat este de greu sa-ti echivalezi managementul in Spania?

ramona-elena

buna oana,
nu am nicio idee cat de greu este sau nu.....te poti interesa insa pe pagina ministerului educatiei din spania de actele necesare.insa oricum ar fi,obtinerea unei omologarii nu este un lucru chiar atat de usor....necesita bani....timp....nervi....rabdare.....
iti las siteul unde poti intra sa te informezi asta daca intelegi spaniola  ;)

http://www.educacion.es/educacion/sistema-educativo/convalidaciones.html

Multa bafta!!
"Cauta sa ajungi un soare si atunci o sa te vada toata lumea"-(Sthendal)

ana_maria

Buna ziua,
Oana,ai trimis actele,ai ceva vesti?Sotul meu a trimis actele la sf lunii aprilie si ...asteptam.Te tinem la curent si te rugam sa postezi si tu cand ai noutati!

cd_lavinia

Salut !!!
Si eu sunt licentiata in stiinte economice-managementul firmei.Am terminat facultatea de stiinte economice la cluj la babes-bolyia.
Ramona as vrea sa te intreb daca sotul tau a depus cumva si programa de studiu pentru fiecare materie studiata? oare e nevoie si de ea ?
sper sa imi rezolv si eu situatia, pt ca ar fi pacat de anii in cxare am invatat...
:)multe salutari tuturor !!!

erofei nina

lavinia...ai incurcat sotzii ;)! era vb de sotul Anei...nu de sotul Ramonei!

ana_maria

Lavinia,
sotul meu nu a depus programa analitica.

cd_lavinia

Ana MAria nici nu sti cat ma bucura raspunsul tau. Speram din tot sufletul sa nu fie nevoie si de programa...e mult  de alergat si pentru hartiile alea. Sotul tau a primit vreun raspuns ?
Multe salutari !!! multumesc ! :)

ana_maria

Inca nu,la sfarsitul lunii iulie se implinesc trei luni de cand au ajuns actele la ei si ar tr sa primim un raspuns.O sa te tin la curent.Succes!

cd_lavinia

Salut Ana-Maria ! vroiam sa stiu daca ati reusit...si cat a durat intreg demersul...

ana_maria

Draga Lavinia, am primit vineri o scrisoare de la ei destul de alambicata si inca n-am avut timp s-o descifrez pe de-a-ntregul.O sa te tin la curent.

ana_maria

Servus, vroiam sa va anunt ca am descifrat scrisoarea primita si am inteles asa: il pot echivala la Licenciado en Administracion y Direccion de empresas DAR doar daca urmeaza niste cursuri sau da un test din niste materii pe care nu le-a facut in facultate SAU il omologheaza direct ,fara sa fie nevoie de pruebas de aptitud, la Diplomado en Ciencias Empresariales.Avand in vedere ca noi nu mai suntem ptr moment in Spania, am optat ptr a doua varianta.Sper ca nu am ales gresit! Ieri am trimis scrisoarea. Voi ce-ati mai facut?