• Welcome to Comunitatea Romanilor din Spania - Spania Romaneasca. Please login or sign up.
 
10 August , 2022, 07:15:12 am

News:

In perioada 1-19 decembrie 2012 forumul a functionat doar partial din cauza unor probleme tehnice. Ne cerem scuze pentru neplacerile cauzate.


Despre traduceri

Started by traducator, 24 April , 2016, 15:34:38 pm

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

traducator

Am creat o pagina speciala pentru a raspunde celor mai frecvente intrebari legate de traducerile care se utilizeaza pe relatia Spania-Romania. Ma refer la traduceri legalizate in Romania, traduceri "juradas", traduceri simple etc.

Pagina este aceasta: https://traductorrumano.com/

Sunt deja publicate si teme legate de alte tipuri de formalitati de care romanii rezidenti (sau nu) in Spania au nevoie la un moment dat. Vor urma si altele. De exemplu omologarea studiilor, obtinerea rezidentei (NIE), preschimbarea carnetului de conducere etc. Am pormit de la cele mai frecvente subiecte, nedumeriri si intrebari, urmarea fireasca a anilor de experienta ca traducator in Spania. Sunt binevenite si astept cu interes sugestiile pentru teme noi.

traducator

Recent s-a deschis biroul de traduceri și consultanțã ANA TRADUCCIONES în apropierea Consulatului României la Madrid, mai exact în Avenida de la Albufera nr. 302. Programul de lucru cu publicul este pina la ora 20, de luni pînã joi, iar vineri, dimineața.

Traducerile de limba românã (din românã în spaniolã sau invers) se por face pe loc. Textele mai lungi (de exemplu sentinte judecatorești, documente notariale etc.) încercãm sã le traducem în cel mai scurt timp posibil.

Avem la dispoziție un traducãtor autorizat de spaniolã-românã și un traductor jurado de românã-spaniolã.

Alte servicii:
- traduceri juradas de englezã, francezã, portughezã, italianã, bulgarã, ucrainianã. Pentru alte combinații, cãutãm traducãtorul potrivit.
- obținere NIE.
- dosare de solicitare a cetãțeniei spaniole.
- legalizarea certificatelor medicale pentru cãsãtoria la Consulat.
- preschimbarea carnetului de conducere și alte chestiuni legate de Tráfico.
- legalizãri de documente cu Apostila de la Haga, în Spania și România.
- întocmirea dosarelor de omologarea studiilor în Spania.

Gãsiți toate informațiile detaliate pe pagina noastrã de internet www.traductorrumano.com, în spaniolã și românã.