• Welcome to Comunitatea Romanilor din Spania - Spania Romaneasca. Please login or sign up.
 
08 August , 2022, 04:13:20 am

News:

Sistemul de popularitate a fost perfectionat. Astfel in functie de numarul mesajelor postate pe forum veti urca in grad. Gradele sunt asemanatoare celor din armata, singurule diferente sunt ca gradul cel mai mic se numeste "Membru" iar gradul suprem se numeste "Vip". Pentru a urca la un nivel superior este nevoie sa postezi 25 de mesaje.


Recunoastere asistent medical de farmacie ...

Started by ayda, 05 September , 2017, 22:18:33 pm

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ayda

Seara buna !
Scriu in speranta ca imi va raspunde cineva ...
Am terminat in 2012 scoala postliceala de asistenti medicali de farmacie ,am profesat 3 ani si 9 luni in Romania ,in martie am plecat in Spania si am depus la Ministerul Sanatatii Spania acte traduse ,apostilate pentru recunoastrea diplomei de asistent medical de farmacie ...am primit raspuns sa depun in 15 zile :
d) Certificarea de la autoritatea competenta a Statului membru de origine sau de provenienta in care se dovedeste ca partea interesata este un profesionist ,nu este declarat incapabil pentru a exercita profesia ( Certificate of good standing) si ca indeplineste conditiile cerute de catre Directiva Uniunii Europene pentru a o exercita (acest document nu va avea valabilitate daca nu este prezentat in urmatoarele trei luni de la eliberarea sa )
e)Certificatul de la autoritatea competenta a Statultui membru de origine sau de provenienta in care se dovedeste ca :
- Diploma pezentata permite exercitarea profesiei in tara de origine
-Diploma indeplineste conditiile stabilite de catre Directiva 2005/36/CE
Acum sunt in tara 2 saptamani si va intreb de unde fac rost de aceste certificate de la d,e...???
Exista cineva asistent de farmacie care ia fost recunoscuta diploma ???

ayda

Sincer am sperat că cineva îmi va da ceva informaÈ›ii utile ,actualizate...deoarece din 2016 nu se mai depun dosare pentru ceriticat de conformitate la ministerul sănătății ci la ordinul asistenÈ›ilor,moaselor ....etc  care este eliberat după 30 zile ...deci multă răbdare , nervii tari ...ca aÈ™a este în România
Am să depun dosarul pentru recunoaștere cu ce acte am ...si am sa vad ce răspuns primesc