• Welcome to Comunitatea Romanilor din Spania - Spania Romaneasca. Please login or sign up.
 
11 August , 2022, 14:14:15 pm

News:

Sistemul de popularitate a fost perfectionat. Astfel in functie de numarul mesajelor postate pe forum veti urca in grad. Gradele sunt asemanatoare celor din armata, singurule diferente sunt ca gradul cel mai mic se numeste "Membru" iar gradul suprem se numeste "Vip". Pentru a urca la un nivel superior este nevoie sa postezi 25 de mesaje.


reintregire fmilie

Started by daniel schipor, 01 July , 2019, 21:16:27 pm

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

buna ziua! sunt ceratean romn casatorit cu o cetateanca ucraineanca si acuma suntem in spania si as dori sa fac tarjeta fe familie comunitara(reintregire de familia ) pemtru a putea locui si sotia mea mai mult de 3 lubi aici in spania si ei miau dat cita

avocar roman din malaga sau din apropiere
0 (0%)
rezolvare tarjeta de familia comunitara(reintregire familie
1 (100%)

Total Members Voted: 1

daniel schipor

buna ziua! sunt ceratean romn casatorit cu o cetateanca ucraineanca si acuma suntem in spania si as dori sa fac tarjeta fe familie comunitara(reintregire de familia ) pemtru a putea locui si sotia mea mai mult de 3 lubi aici in spania si ei miau dat cita pe luna septembrie si pentru mine e mai urgent ca trebuia sa plec in august acasa... este vreun avocat sau cineva cate poate sa ami scoata acea tarjeta mai repede de 10 august? din zona malaga sau din apropiere?