• Welcome to Comunitatea Romanilor din Spania - Spania Romaneasca. Please login or sign up.
 

Bursa locurilor de munca pentru asistenti medicali din Spania

Started by ramona-elena, 21 February , 2010, 14:46:39 pm

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

gabriela

Buna.este cineva din Madrid care sa înscris la bolsa de auxiliar sau de enfermera?

mikaela

                   :)  Buna tuturor.Bolsa unica pt. spitalele publice din comunidad de Madrid Calle Sagasta nr.6(metro Bilbao) ,mai e o bolsa de trabajo pentru residencias ce apartin de com.de Madrid calle Agustin Foxa 31 (Chamartin) din cite stiu se pot apunta doar DUE.Lumea spune ca e o minune sa te cheme... ;D..je, je..dar merita incercat.Ai nevoie de NIE,titulo original si fotocopii si iti poti descarca de pe internet formularele ce trebuie completate in dublu exemplar daca ai posibilitate, daca nu ti le dau ei si c-am atit.Mai trebuie putin noroc. Noapte buna si multa bafta in cautarea unui loc de munca.   

gabriela

Multumesc Mikela....dar ca auxiliar nu te poți ├«nscrie?

mikaela

              :)Hola Gabriela.In ceea ce priveste bolsa pt.auxiliari nu stiu mai nimic  :( tu trebuie sa intrebi cind mergi sa te inscrii pt DUE persoanele de aici sint foarte dragute...nu uita sa iti iei si pasaportul ca altfel nu o sa poti intra.De cele mai multe ori centrele de salud si spitalele au propria bolsa incearca in Hospital Severo Ochoa(aici te poti apunta como DUE igual ca si la calle Sagasta) poti suna la departamentul de recursos humanos nr nu-l stiu dar internetul e un mundo sin fin.O zi buna ;)

gabriela

Hola Mikhaela.Tu ai cumva titlu omologat??????
...Te poti apunta la blsa de trabj fara titlu omol aici??????.......ca sunt confuzaaaaaa ??? ??? ::)
Eu nu am titlu omol nici de auxiliar ...nici due... ;)........ma pot inscrie ..oricummm????
Te pup.Merci.....

MIMAMI

gabriela daca nu titulul omologat nu te poti apunta la bolsa. e ca si cum nu ai avea nimic

gabriela

jejejej..........numi ramine decit sa astept..........o minune :)

ramona-elena

Salutare  ;)

aici nu s-a mai postat de mult,cum nu avem noutati... :(
Eu insa am aflat ceva acum cateva zile ce habar nu aveam  :o (dupa atatia ani....nimeni nu iti zice nimic  :'( )si am sa impartasesc cu voi(poate anumite persoane stiu deja asta).Exista "una bolsa de empleo" la "bienestar social" al fiecarei comunitati.Dupa cum stiti sunt centre sociosanitare(rezidente) si publice ce tin de "conselleria de sanidad" si locurile de munca acolo se ocupa prin bolsa ce se deschide in anumite perioade ale anului.Eu aici in Valencia am aflat prea tarziu anul acesta  :'( A fost deja in februarie.
Intrati pe pagina de bienestar social al comunitatii voastre si cautati bolsa de empleo.Acum ca vin substitutiile de vara poate aveti noroc.
BAFTA!!!!!
"Cauta sa ajungi un soare si atunci o sa te vada toata lumea"-(Sthendal)

danadinu

Buna. Eu m-am inscris acum 3 ani, dupa ce am primit recunosterea la o chestie care   aici se numeste "bolsa zero". Eu am mai postat pe undeva despre acest lucru, dar cum in alte comunitati se numeste altfel, sau poate ca nu exista,multe persoane nu prea m-au luat in seama. Acest tip de bursa zero e "deschisa " tot timpul anului- cel putin asa e aici- . Cealalta, de care vorbesti tu, de exemplu , s-a deschis din nou aici intre 21 si 31 martie, si trebuia sa prezinti "nuevos meritos", sau , daca nu aveai nimic nou, te inscriai pur si simplu.In cazul meu, cum eram inscrisa la bursa zero, am facut o cerere de trecere a dosarului si am adaugat vechimea(acreditata cu un certificat de unde am lucrat--doar daca lucrezi la stat sau in centre "concertate" primesti puncte), si cursurile pe care le am facut, ca si asea puncteaza.
Pe mine m-au sunat acum 2 ani, in vara, dar cum aveam contract indefinit la rezidenta si mai lucram si la un cabinet, nopti si sf. de saptamina, am refuzat. Cred ca mai jos de coada listei nu m-au putut trece. ;) Si ma gindesc eu, oarec it de disperati au fost de m-au sunat pe mine atunci? :D va pup pe toate! mult succes!