Comunitatea Romanilor din Spania - Spania Romaneasca

Viata in Spania => Anunturi si Mica Publicitate => Topic started by: infosperanta on 18 December , 2013, 22:55:19 pm

Title: Fii Mos Craciun pentru o zi si ajut-o pe Andrada sa traiasca!
Post by: infosperanta on 18 December , 2013, 22:55:19 pm
Sursa:http://sperantapentruromania.ro/campania-umanitara-fii-mos-craciun-pentru-o-zi-ajut-o-pe-andrada-sa-traiasca/ (http://sperantapentruromania.ro/campania-umanitara-fii-mos-craciun-pentru-o-zi-ajut-o-pe-andrada-sa-traiasca/)
UPDATE: Andrada asteapta programarea in Italia la tratament pentru luna Decembrie si are nevoie de 1 500 de euro din nou pentru tratament. Sa fim din nou alaturi de ea!
UPDATE: Rezultatele tratamentului din ultimul an sunt excelente, sansele vindecarii complete si definitive sunt de 99,99% spun medicii italieni
Andrada Uskar este din Cãlan, jud. Hunedoara și suferã de leucemie. Pe Andrada, Asociația noastrã a cunoscut-o în urmã cu un an de zile când s-a întors din Italia de la tratamentul pe care îl efectuase la Clinica San Matteo. Atunci când am cunoscut-o, corpul Andradei încã suferea efectele tratamentului împotriva leucemiei cu cortizon și citostatice: pãrul îi cãzuse complet, fața si corpul îi erau umflate, avea amețeli, lipsa de concentrare, etc. Dupã un an de zile de tratament în Italia (2011-2012), medicii i-au prescris un tratament de încã doi ani de zile (2012-2014) pentru ca șansele de vindecare completã sã fie maxime. Însã, acest tratament urma sã coste 1 500 de euro lunar, bani pe care familia Andradei nu îi dispunea. Însã dragostea de mamã a facut-o pe doamna Viorelia sã caute toate posibilitãțile pentru ca Andrada sã poatã continua tratamentul și viața ei sã fie salvatã.
Primul material video cu suferinta Andradei
http://www.youtube.com/watch?v=mABlgJ1Tm-o
Andrada si mama ei dupa tratamentul din Italia in 10.10.2013
http://www.youtube.com/watch?v=dPF8Z0D_wWA
Ultimele analize realizate de Andrada în Italia, în data de 10.10.2013, aratã rezultate foarte bune: boala Andradei este în remisie! Cu toate acestea însã, Andrada trebuie sã continue tratamentul pentru ca boala sã nu recidiveze, pânã când medicii italieni vor declara cã leucemia a fost învinsã complet! Pânã atunci însã, lunã de lunã, Andrada are nevoie de ajutorul nostru financiar pentru continuarea tratamentului, în valoare de 1.500 de euro (7.000 de lei). Andrada se pregãtește acum de bacalaureat și dorește sã studieze jurnalismul la Universitatea București. Andrada are nevoie de ajutorul nostru pentru tratamentul împotriva leucemiei din Decembrie. Oricine dorește sã o ajute, vã rugãm sã folosiți modalitãțile de donații prezentate mai jos.
Te rugãm, Moș Crãciun, sã gasești sponsori pentru Andrada, pentru ca în luna Decembrie Andrada sã aibã cei 1.500 de euro (7.000 de lei) pentru tratamentul din Italia.
MODALITÃȚI DE DONAȚIE
1.   Doneazã online cu cardul, aici: http://www.sperantapentruromania.ro/doneaza/
2.   Doneazã online prin PayPal, aici: http://www.sperantapentruromania.ro/doneaza/
3.   Doneaza prin contract de sponsorizare. Vezi detalii aici:http://www.sperantapentruromania.ro/directioneaza2/
4.   Redirecționeazã 20% din impozitul pe profit cãtre copiii bolnavi de cancer și leucemie. Vezi detalii AICI
5.   Pentru cei care locuiesc în Canada, SUA, Australia, se pot face donații și prin MoneyGram sau Western Union. Pentru detalii, vezi datele de contact de mai jos.
6.   Doneazã prin transfer bancar în conturile Asociației Umanitare Misiunea Speranțã pentru România, deschise la Raiffeisen Bank, de mai jos:
   ÎN LEI: RO 39 RZBR 000 006 001 204 2338 deschis la Raiffeisen Bank
   ÎN EURO:  RO 24 RZBR 000 006 001 218 9757, la Raiffeisen Bank, CODE  SWIFT: RZBRROBU

CONTACT:
Email: [email protected] sau [email protected]
Telefon: 0749 402 098 sau 0766 365 833
Website:  http://www.sperantapentruromania.ro