• Welcome to Comunitatea Romanilor din Spania - Spania Romaneasca. Please login or sign up.
 
29 July , 2021, 15:06:48 pm

News:

Sistemul de popularitate a fost perfectionat. Astfel in functie de numarul mesajelor postate pe forum veti urca in grad. Gradele sunt asemanatoare celor din armata, singurule diferente sunt ca gradul cel mai mic se numeste "Membru" iar gradul suprem se numeste "Vip". Pentru a urca la un nivel superior este nevoie sa postezi 25 de mesaje.


Recent posts

Pages1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1
Anunturi si Mica Publicitate / Servicii ddd
Last post by paraschivrazvan25 - 22 May , 2021, 14:44:07 pm
Daca aveti nevoie de ofertele dar si de serviciile unei firme ddd la noi o sa gasiti intotdeauna solutiile cele mai bune, avem pentru dumneavoastra oferte de deratizare dar si de dezinsectie , utilizam doar substante agreate de ministerul sanatatii. DE asemenea avem pentru dumneavoastra si servicii de curatenie la domiciliu dar si servicii de defrisare teren in Bucuresti si in Ilfov, nu ezitati sa ne contactati pentru detalii.
2
Anunturi si Mica Publicitate / Rent a car in aeroportul din O...
Last post by paraschivrazvan25 - 27 January , 2021, 16:34:24 pm
Daca ai deja planificata o vacanta pentru anul acesta in tara si vei ateriza in aeroportul Henri Coanda noi cei de la Rent a car Otopeni o sa iti oferim cele mai bune si mai ieftine servicii de fiecare data. Ai posibilitatea sa inchiriezi de la masini din gama de lux si pana la modele din gama low cost. Daca aterizezi in aeroport serviciul de inchirieri auto Otopeni iti va fi oferit direct acolo fara sa fie nevoie sa te mai deplasezi la biroul nostru pentru a semna un maldar de acte, daca vrei sa obtii cea mai buna cotatie de pret dar si o masina de cea mai buna calitate nu ezita sa ne contactezi suntem non stop disponibili cu cele mai bune oferte si cele mai bune servicii de pe piata. Vei beneficia de nenumarate avantaje din colaborarea cu noi printre care predarea si preluarea gratuita, fara limita de km indiferent de perioada de inchiriere dar si asigurarile si celelalte taxe incluse in pret. Perioada minima de rezervare este de 3 zile, daca inchiriezi pentru o perioada mai lunga vei beneficia de reduceri semnificative de pret, putem negocia tarifele pentru perioade lungi de timp, daca vrei sa rezervi o masina de cea mai buna calitate intra pe rent-a-car-otopeni.ro
3
Anunturi si Mica Publicitate / Re: Jante din aliaj si tabla -...
Last post by paraschivrazvan25 - 30 November , 2020, 18:37:22 pm
Daca aveti nevoie de cea mai buna baterie auto o gasiti la noi la fel si cel mai bun ulei de motor
4
Anunturi si Mica Publicitate / Re: Cauciucuri de vara si iarn...
Last post by paraschivrazvan25 - 30 November , 2020, 18:34:16 pm
Aveti oferte de buna calitate si din cate cred cele mai bune anvelope de iarna , de asemenea si noi va punem la dispozitie daca doriti sa colaboram  cea mai buna camera auto precum si multe alte produse de top.
5
Anunturi si Mica Publicitate / Re: Inchirieri auto bucuresti
Last post by paraschivrazvan25 - 30 November , 2020, 18:31:48 pm
Va asteptam cu masina direct in aeroport daca va orientati catre ofertele noastre de inchirieri auto Otopeni
6
Anunturi si Mica Publicitate / Inchirieri auto bucuresti
Last post by paraschivrazvan25 - 19 November , 2020, 13:27:15 pm
Rent-a-car-otopeni.ro este o companie de inchirieri auto Bucuresti care va ofera serviciile in aeroportul din Otopeni si in capitala. Daca ai nevoie de o masina la cel mai ieftin pret de pe piata te asteptam cu cele mai bune masini, de la gama economica si pana la modele din clasa lux. Masinile noastre se inchiriaza fara limita de km si fara garantie.
7
Anunturi si Mica Publicitate / Re: Reducere la produse
Last post by paraschivrazvan25 - 02 October , 2020, 15:09:27 pm
Astazi poti comanda la numai 200 de lei cea mai buna vopsea lavabila
8
Anunturi si Mica Publicitate / Reducere la produse
Last post by paraschivrazvan25 - 12 September , 2020, 15:30:10 pm
Reducereonline.ro este locul in care vei gasii nenumarate produse, cele mai bune preturi si informatii cat se poate de bine documentate.
9
Avand in vedere situatia de la nivel mondial, odata cu criza de coronavirus, compania Rent-a-car-otopeni.ro va pune la dispozitie servicii de inchrieri auto Otopeni cu sofer, acesta va poate duce pana la destinatie daca din diferiten probleme urgente a trebuit sa ajungeti in tara in aceasta perioada. De asemenea oferim si celor interesati de masini de inchiriat Bucuresti aceste servicii. Daca ai nevoie de un mijloc de transport sigur in aceasta perioada nu ezita sa ne contactezi.
10
Anunturi si Mica Publicitate / Re: MVM Rent A Car Timisoara-I...
Last post by paraschivrazvan25 - 26 February , 2020, 15:15:41 pm
Vei gasi servicii profi de inchirieri auto si pe www.rent-a-car-otopeni.ro
Pages1 2 3 4 5 6 7 8 9 10