• Welcome to Comunitatea Romanilor din Spania - Spania Romaneasca. Please login or sign up.
 
18 October , 2021, 03:59:00 am

News:

Sistemul de popularitate a fost perfectionat. Astfel in functie de numarul mesajelor postate pe forum veti urca in grad. Gradele sunt asemanatoare celor din armata, singurule diferente sunt ca gradul cel mai mic se numeste "Membru" iar gradul suprem se numeste "Vip". Pentru a urca la un nivel superior este nevoie sa postezi 25 de mesaje.


protectie sociala sugari

Started by why, 01 December , 2008, 06:31:22 am

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

why

...am o fetita de 4 luni al carui tata este spaniol.Am nascut in Romania, dar pe 11 decembrie plec in spania.Nu cunosc legislatia spaniola ma poate informa cineva?...problemele actuale din Spania sunt cunoscute, el lucreaza de cateva luni la negru si nu beneiciaza de somaj.Avand in vedere ca plec cu un copil mic consider ca e bine sa fiu informata si sa cunosc ce posibilitati am , in caz de nevoie.Multumesc !!!

andreearussu

  Buna >

    In caz ca te referi la dreptul de munca .... odata ajunsa in spania va trebui sa obtii certificatul de empadronamiento de la primaria orasului in care o sa/ti stabilesti domiciliul. se elibereaza pe loc.
   Apoi la sectia de politie va trebui sa depui documentatia pentru obtinerea certificatului comunitar * rezidenta ] .
     
  Abia cand esti in posesia acestui document vei putea sa te angajezi sau sa/ti deschizi propria afacere , fiindaca in acest certificat apare un numar de identifiare de stain care ti/l vor cee peste tot in Spania.

  Sper ca te/am putut ajuta.
   Andreea Russu
  Avocat / membru al baroului Valencia / 610892880