• Welcome to Comunitatea Romanilor din Spania - Spania Romaneasca. Please login or sign up.
 
18 January , 2022, 23:18:20 pm

News:

Sistemul de popularitate a fost perfectionat. Astfel in functie de numarul mesajelor postate pe forum veti urca in grad. Gradele sunt asemanatoare celor din armata, singurule diferente sunt ca gradul cel mai mic se numeste "Membru" iar gradul suprem se numeste "Vip". Pentru a urca la un nivel superior este nevoie sa postezi 25 de mesaje.


Cum mai e viata in Spania ca in Anglia nu e prea bine

Started by noiromaniinuk, 30 January , 2011, 22:42:31 pm

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

noiromaniinuk

Salutare la toti romanii din Spania

Ne gandeam sa scriem despre cum mai e situatia economica in Spania in ce priveste munca si ce se gaseste de munca. Din pacate in Anglia situatia e din ce in ce mai proasta si se gaseste din ce in ce mai greu de munca.
Daca e cineva interesat sa scrie despre asta sa lase un mesaj.
Noi Romani in UK - pentru toti romanii din Marea Britanie

danadinu

buna! nici in Spania nu e prea stralucit,dar depinde de domeniul  de munca si de persoana pe care o intrebi....de exemplu,daca nu lucrezi in constructii sau domenii care au oarecare legatura cu constructiile  poti sa ai sansa sa nu fii lovit de "criza".
depinde de tipul de contract- persoana care are contract indefinit e mai greu sa fie data afara,deoarece trebuie sa i se plateasca o indemnizatie.....deci se incepe cu "temporalii"...
Punctul meu de vedere-cine vrea sa munceasca  gaseste!Spaniolii prefera sa stea acasa decit sa munceasca un sf de saptamina,apoi se intreaba de ce emigrantii inca lucreaza.....