• Welcome to Comunitatea Romanilor din Spania - Spania Romaneasca. Please login or sign up.
 
11 August , 2022, 13:55:15 pm

News:

Sistemul de popularitate a fost perfectionat. Astfel in functie de numarul mesajelor postate pe forum veti urca in grad. Gradele sunt asemanatoare celor din armata, singurule diferente sunt ca gradul cel mai mic se numeste "Membru" iar gradul suprem se numeste "Vip". Pentru a urca la un nivel superior este nevoie sa postezi 25 de mesaje.


100%, 200%, 300% PRIN AFACERI LA BURSA

Started by Michael, 03 May , 2006, 15:14:35 pm

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Michael

Doriti sa investiti la bursele internationale de valori ? Dispuneti de capital dar din pacate nu si de timpul necesar ? Privat-broker ( Trader / Scalper ) cauta partener de afaceri cu capital disponibil. Performante deosebite. Discretie absoluta. Extrema seriozitate. Contact initial plus informatii detaliate la adresa e-mail [email protected]

bucuros

Imi cer scuze ca imi bag nasul, dar ¨seriozitate¨ si  ¨performante¨ langa o adresa de mail de yahoo arata putin ridicol. O pagina web unde se pot obtine informatii generale, un formular de contact sau un mail cu domeniul pe respectiva pagina sunt absolut necesare pentru o aparenta serioasa, sa nu mai vorbim de faptul ca din punct de vedere al securitatii corespondenta de afaceri prin yahoo e total nerecomandabila.
Ateptam site-ul rom invest club.