• Welcome to Comunitatea Romanilor din Spania - Spania Romaneasca. Please login or sign up.
 
08 August , 2022, 03:35:11 am

News:

In perioada 1-19 decembrie 2012 forumul a functionat doar partial din cauza unor probleme tehnice. Ne cerem scuze pentru neplacerile cauzate.


LYONESS - BANI INAPOI LA FIECARE CUMPARATURA

Started by petrachealex, 06 February , 2012, 01:02:58 am

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

petrachealex

Lyoness Holding Europe AG a fost înfiinþat în 2 iulie 2003, are sediul social în Elveþia, la Buchs, iar sediul operaþional în Austria, la Gratz.
Lyoness Holding este prezent în acest moment în 26 þãri din Europa, America de Nord și America de Sud, în Orientul Mijlociu și în Africa de Sud..
În România este reprezentatã începând cu 26 martie 2006 de LYONESS ROMANIA SRL, cu Office în Bucureºti, Calea Floreasca 169 A (vezi www.lyoness.ro ).Totodata din 04.04.2011 Lyoness este prezent pe continentul african si orientul mijlociu si urmeaza cat de curand India,Africa de Sud,Emiratele Arabe Unite
Lyoness este o comunitate de cumpãrãtori interesaþi sã cumpere cu discount. Pentru aceasta cautã furnizori de încredere pentru produse ºi servicii de care avem nevoie zilnic, furnizori dispuºi sã ne ofere acest discount (www.lyoness.ro secþiunea Întreprinderea, http://www.lyoness.ag/RO/t_default3_2296.htm ).
Pe aceºti furnizori  Lyoness îi numeºte parteneri comerciali.

Printre partenerii comerciali europeni se aflã Liedl, OMV, Kika,Palmers,Muller,Crocs, Otto, Zielpunkt,Media Markt. Parteneri comerciali naþionali în România sunt Intersport,Sephora, Petrom,Wizz Air,Vodafone, Diverta,OMV, Kika, Lukoil, Hervis, House of Art, Fox, Levis, Praktiker, Domo, Flanco,Chocco Gift (pentru lista completã acceseazã www.lyoness.ro secþiunea Comercianþi în apropierea dumneavoastrã, http://www.lyoness.ag/internal/RO/Public/DealerSearch/Index?cm_sp=Home-RO-_-tlQuicklinks-_-Partner-companies-near-you).

Prin intrarea în comunitatea Lyoness se intrã în relaþie contractualã cu Lyoness Holding Europe AG.
Pentru a reprezenta interesele comunitãþii în faþa autoritãþilor române funcþioneazã SC LYONESS ROMÂNIA SRL, la care acþionar majoritar este Lyoness Holding.

LYONESS ROMÂNIA SRL are rolul de a negocia, în numele Lyoness Holding, discounturi la comercianþi, ºi, de asemenea, de a oferi suport comunitãþii de cumpãrãtori (logisticã, instruire, relaþia cu autoritãþile, organizarea de evenimente).

Echipa managerialã a LYONESS ROMÂNIA SRL este formatã din TIBERIU VICSAY - director executiv, NATALIA VICSAY - director operativ, MARIN BENE – key account manager, FLORIN PÃSAT – director de vânzãri.
Existã 2 birouri ale LYONESS ROMÂNIA SRL, unul la Oradea – Str. Olteniei Nr.42, celãlalt la Bucureºti – Calea Floreasca 169 A, corp C, et. III.
Datele de contact se gãsesc pe www.lyoness.ro la secþiunea Contact (http://www.lyoness.ag/RO/contact.htm )