• Welcome to Comunitatea Romanilor din Spania - Spania Romaneasca. Please login or sign up.
 
09 August , 2022, 22:48:13 pm

News:

Sistemul de popularitate a fost perfectionat. Astfel in functie de numarul mesajelor postate pe forum veti urca in grad. Gradele sunt asemanatoare celor din armata, singurule diferente sunt ca gradul cel mai mic se numeste "Membru" iar gradul suprem se numeste "Vip". Pentru a urca la un nivel superior este nevoie sa postezi 25 de mesaje.


Servicii de traduceri

Started by LauraG, 08 August , 2014, 18:40:35 pm

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

LauraG

Asiguram servicii profesionale on line de traduceri simple, autorizate, legalizate pentru urmatoarele limbi: spaniola, italiana , franceza, engleza.

Puteti apela la noi  pentru:

Traduceri acte de studii: diploma de bacalaureat, diploma de licenta, diploma de master, diploma de doctorat, supliment la diploma, foaie matricola, certificat de absolvire, adeverinte etc.

Traduceri acte de stare civila si acte personale: certificat de nastere, certificat de casatorie, certificat de deces, certificat medical constatator al nascutului viu, cazier judiciar, Curriculum Vitae - CV, carte de munca etc;

Traduceri acte auto achizitionate sau importate: certificat de inmatriculare, facturi, contract de vanzare auto etc.

Traduceri acte de firma si financiar-contabile: contract de vanzare cumparare, contract de comision, contract de distributie, contract de agentie, contract individual de munca, certificat de inregistrare, act constitutiv, statut societate, extrase de cont bancar, bilant, situatii financiare, rapoarte financiare, acte pentru licitatii, caiete de sarcini, rapoarte de audit, certificate fiscale, corespondenta de afaceri, facturi, certificate constatatoare etc.;

Traduceri acte juridice: procura, contracte, imputernicire, acte funciare, declaratie notariala, hotarare de divort, sentinte judecatoresti, acte sub semnatura privata, ordonanta, regulament, decizii, legislatie, etc.

Contact: [email protected]

Profesionalism si calitate a serviciilor!