• Welcome to Comunitatea Romanilor din Spania - Spania Romaneasca. Please login or sign up.
 
08 August , 2022, 04:22:24 am

News:

Sistemul de popularitate a fost perfectionat. Astfel in functie de numarul mesajelor postate pe forum veti urca in grad. Gradele sunt asemanatoare celor din armata, singurule diferente sunt ca gradul cel mai mic se numeste "Membru" iar gradul suprem se numeste "Vip". Pentru a urca la un nivel superior este nevoie sa postezi 25 de mesaje.


Clarvazatoarea Tamaduitoarea Corina Medeea

Started by Corina1989, 22 December , 2014, 18:06:15 pm

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Corina1989

CONTACT Tel.: 0040726520866 , 0040749306824
E-mail: [email protected]
Clarvazatoarea Corina Medeea va poate rezolva orice fel de problema de la succes în afaceri pâna la îndepartarea raului din casa sufletului dvs.
Celebra clarvazatoare CORINA MEDEEA este detinatoarea celor mai puternice ritualuri, vine în ajutorul dvs. cu harul si puterea ei ,ajutandu-va in momentele fara speranta ale vieti.
Detine puterea Magiei Albe, vine cu leacuri de trup si de suflet, eliberandu-va de farmece, blesteme, aduce persoana iubita înapoi prin cele mai puternice ritualuri si leacuri stiute doar de ea, scoate argintu viu, aduce succes în afaceri, reîntregirea familiilor dezbinate, dezleaga cununii, aduce persoana iubita înapoi, scoate argintul viu, dezleaga farmece, blesteme, indepartez Magia Neagra si ofer protectie, interpreteaza visele fara de inteles, descântece de frica, de noroc, talismanul dragostei, talismanul norocului, succesului... deschide Cartea de Tarot chiar si prin telefon, dezlegându-va misterul destinului dumneavoastra.