• Welcome to Comunitatea Romanilor din Spania - Spania Romaneasca. Please login or sign up.
 
10 August , 2022, 07:08:04 am

News:

Click aici pentru a te intoarce pe portalul Spania Romaneasca. www.SpaniaRomaneasca.com


VALENCIA ORI ALICANTE

Started by gtaontario, 04 June , 2009, 23:29:42 pm

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

gtaontario

BUNA LA TOATA LUMEA ,..SINT DAN SI LOCUIESC IN TORONTO CANADA DE 15 ANI IMPREUNA CU SOTIA SI BAIATUL NOSTRU 12 ANI ,..AM FOST IN VACANTA IN SPANIA IN MARTIE SI NE-A PLACUT FOARTE MULT ,ASA CA NE-AM HOTARIT SA NE MUTAM IN SPANIA ,..AM DORI SA NE MUTAM PE COSTA BLANCA ,..DAR NU NE-AM HOTARIT UNDE ,.ASTA E DILEMA ,..DACA PUTETI SA-MI DATI NISTE SFATURI IN LEGATURA CU ASTA ,..CARE ORAS DINTRE ALICANTE SI VALENCIA ESTE O OPTIUNE MAI BUNA
DORESC SA SPUN CONDITIILE CARE LE AVEM ,..NE INTERESEAZA 0 SCOALA BUNA IN LIMBA ENGLEZA PENTRU FIUL NOSTRU ,..O LOCUINTA APROAPE DE PLAJA INTR-O ZONA BUNA ,..
PENTRU ASTA AVEM UN BUGET DE 3500.00 EURO MAI MULT SAU MAI PUTIN PE LUNA ,..
MULTUMESC TUTUROR ANTICIPAT PENTRU AJUTOR ,..
DACA CINEVA DORESTE SA MA CONTACTEZE TE ROG EMAIL TO gtaontariogmail.com
REGARDS DAN

CRISTIAN LAY

Buna ziua. Personal va sfatuiesc sa alegeti Valencia. Este al 3-lea oras din Spania dupa Madrid si Barcelona, are atat plaja cat si scoli in limba engleza atat in valencia cat si in imprejurimi. Daca doriti mai multe amanunte ma puteti contacta la urmatoarea adresa de email: [email protected]. Salutari din Valencia.

gossa

Buna, Dan...

Cred ca depinde ce fel de plaja va place. In Spania, sunt de toate felurile: mici, mari, salbatice, aglomerate, cu valuri la Atlantic, linistite la Mediterana. Valencia might be a good choice. Valencia in sine este un oras "interior", desi pare sa sune ciudad. Dar imprejurimile sunt deschise spre mare. Oricum ai de unde alege.

bafta si toate cele bune,
a.
Ma gasiti in facebook: CABINETUL TRADUCATORULUI sau GABINETE DEL TRADUCTOR ANCA NITULESCU sau la adresa: traducator.es.ro@gmail.com. Telefon: 650028599.
www.traduceri-traducciones.eu