• Welcome to Comunitatea Romanilor din Spania - Spania Romaneasca. Please login or sign up.
 
08 August , 2022, 02:29:49 am

News:

Sistemul de popularitate a fost perfectionat. Astfel in functie de numarul mesajelor postate pe forum veti urca in grad. Gradele sunt asemanatoare celor din armata, singurule diferente sunt ca gradul cel mai mic se numeste "Membru" iar gradul suprem se numeste "Vip". Pentru a urca la un nivel superior este nevoie sa postezi 25 de mesaje.


colete Ro-Spania-RO +produse romanesti

Started by nicu17, 14 June , 2009, 10:22:58 am

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

nicu17

14 June , 2009, 10:22:58 am Last Edit: 14 June , 2009, 10:29:26 am by nicu17
Salutare,
am in RO firma de curierat, activam in prezent pe relatia Germania- Romania cu livrare la adresa si vrem sa gasim si in Spania, in orice oras persoane interesate sa devina colaboratorii nostri.
Remuneratia ete atractiva si e in functie de kg colectate.
Serviciul este super ok cu diferite servicii suplimentare , cum ar fi asigurarea suplimentara a marfii, livrare la adresa ,incasarea in numele clintului de sume de bani sau retur de documente. Firma e cu toate actele ok, in curand un site frumos.

Putem asigura produse din Ro, inclusiv facute in casa gen marmelada, muraturi , gem, tuica, vin de casa sau de podgorie privata, produse si mezeluri romanesti tot de la un abator privat, bere, apa minerala, ceapa de Buzau si orice alt produs de care va e dor.- IN SPECIAL PT MAGAZINE SI RESTAURANTE ROMANESTI.

Daca va surade ideea si v-ati dori o astfel de colaborare nu ezitati sa ne contactati ori pe mail:[email protected] ori la telefon 0040751199771
SI rugaminte: nu tineti informatia pt voi, dati-o mai departe si la prieteni.

Multumesc
nicu