Comunitatea Romanilor din Spania - Spania Romaneasca

Regional => Români în Spania => Topic started by: gtaontario on 04 June , 2009, 23:30:49 pm

Title: VALENCIA ORI ALICANTE
Post by: gtaontario on 04 June , 2009, 23:30:49 pm
BUNA LA TOATA LUMEA ,..SINT DAN SI LOCUIESC IN TORONTO CANADA DE 15 ANI IMPREUNA CU SOTIA SI BAIATUL NOSTRU 12 ANI ,..AM FOST IN VACANTA IN SPANIA IN MARTIE SI NE-A PLACUT FOARTE MULT ,ASA CA NE-AM HOTARIT SA NE MUTAM IN SPANIA ,..AM DORI SA NE MUTAM PE COSTA BLANCA ,..DAR NU NE-AM HOTARIT UNDE ,.ASTA E DILEMA ,..DACA PUTETI SA-MI DATI NISTE SFATURI IN LEGATURA CU ASTA ,..CARE ORAS DINTRE ALICANTE SI VALENCIA ESTE O OPTIUNE MAI BUNA
DORESC SA SPUN CONDITIILE CARE LE AVEM ,..NE INTERESEAZA 0 SCOALA BUNA IN LIMBA ENGLEZA PENTRU FIUL NOSTRU ,..O LOCUINTA APROAPE DE PLAJA INTR-O ZONA BUNA ,..
PENTRU ASTA AVEM UN BUGET DE 3500.00 EURO MAI MULT SAU MAI PUTIN PE LUNA ,..
MULTUMESC TUTUROR ANTICIPAT PENTRU AJUTOR ,..
DACA CINEVA DORESTE SA MA CONTACTEZE TE ROG EMAIL TO gtaontariogmail.com
REGARDS DAN
Title: Rãspuns: VALENCIA ORI ALICANTE
Post by: zeno_spp on 28 October , 2009, 01:24:25 am
Intre Valencia si Alicante,eu as alege Valencia,sau cel putin aproape de Valencia , pentru ca e un oras mult mai mare si iti ofera mai multe facilitati!
Scoala in limba engleza?cred ca gasesti pentru ca sunt foarte multe comunitati englezesti pe Costa Blanca,si au scolile lor!
Bafta in cautari!
Title: Rãspuns: VALENCIA ORI ALICANTE
Post by: dy on 31 December , 2009, 12:45:39 pm
salutare,
alegeti valencia.fara indoiala!!!e un oras superb de-a dreptul!!!!am locuit acolo 4 ani,si m-as intoarce maine acolo,daca as dispune de "bugetul"vostru.E un oras plin de viata,mereu gasesti ceva nou acolo,nu te plictisesti si marea e acolo la un pas.
Valencia e o alegere ff buna!!!asta daca nu locuiti deja acolo ;D


Title: Rãspuns: VALENCIA ORI ALICANTE
Post by: umblatoru on 07 March , 2010, 08:15:26 am
Salut, eu voi merge in curand cateva zile la Alicante. M-a cam speriat putin ce ati scris, ce are orasul asta de nu-l recomandati? Thx.