• Welcome to Comunitatea Romanilor din Spania - Spania Romaneasca. Please login or sign up.
 
04 December , 2021, 23:54:26 pm

News:

Click aici pentru a te intoarce pe portalul Spania Romaneasca. www.SpaniaRomaneasca.com


Digimobil

Started by lucian4you, 02 March , 2010, 17:39:41 pm

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

are cineva Digimobil? cum e la pret si mai ales cum merge?are intreruperi de semnal sau sunt zone fara acoperire? cum vi se pare?

foarte bun
1 (50%)
bun
1 (50%)
se putea mai bine
0 (0%)
nu merita atentia
0 (0%)

Total Members Voted: 2

lucian4you

Am auzit de curand de digimobil si vreau sa stiu daca merita un abonament. daca mai are cineva asa ceva nu ar strica un comentariu.
Multumesc!

admin

am auzit si eu dar sunt alternative mai ieftine

lucian4you

06 March , 2010, 22:37:19 pm #2 Last Edit: 07 March , 2010, 11:35:11 am by admin
variante mobile adica? reclama se plateste io aici am gasit informatii si mi se pare destul de ok! ce ma interseaza este daca functioneaza...
Multumesc !

Fedor Emilianenko

Salutare! ce cartela convenabila pot sa cumpar ca sa sun pe fix (romtelecom+rds) in romania?

lucian4you

am luat si eu o cartela de Digimobil si vreau sa zic ca sunt foarte multumit ! am dat 10 euro pe ea si are doua nr de telefon, unul Romanesc si unul Spaniol. aici este activat cel Spaniol si cand mergi acasa se activeaza automat ala Romanesc si asa nu tre sa mai cumperi alta cartela in Romania sau sa platesti roming pe cartela asta. e super faina gaselnita asta Romaneasca si cu siguranta  cele mai mici preturi de pe piata la telefonie mobila! ce sa mai, sunt tare multumit.
Toate cele bune
Lucian!

baciu

ai acoperire in toata spania unde ai acoperire Movistar are cea mai mare acoperire din spania. calitatea e buna, buna. preturile excelente in comparatie cu companiile din spania. 5 centi pe min plus iva. ai acum o oferta de tel plus card plus credit 20 euro pentru 35 euro. vorbesti pana la 160 min reale cu romania. In romania e un pic mai rau pt ca ai acoperire doar in orasele mari, dar vorbesti GRATIS in reteaua digi romania. eu am telefon si sunt fericit. sunt mai ieftini ca celelalte companii de telefonie. cauta in magazinele romanesti sau pe net digi spania.