• Welcome to Comunitatea Romanilor din Spania - Spania Romaneasca. Please login or sign up.
 
18 October , 2021, 02:53:35 am

News:

Sistemul de popularitate a fost perfectionat. Astfel in functie de numarul mesajelor postate pe forum veti urca in grad. Gradele sunt asemanatoare celor din armata, singurule diferente sunt ca gradul cel mai mic se numeste "Membru" iar gradul suprem se numeste "Vip". Pentru a urca la un nivel superior este nevoie sa postezi 25 de mesaje.


oare merita?

Started by liviu.lungu, 21 June , 2010, 19:52:41 pm

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

liviu.lungu

 Salut,

Sunt nou pe acest forum .Am si eu o intrebare :merita sa merg sa muncesc in Spania?
La ora actuala am un job in Romania unde castig aproximativ 900 euro, iar sotia mea 350 euro. Am primit amandoi o oferta in care putem lucra acolo(girona) castigand aproximativ 3000 euro impreuna.Problema este ca nu suntem hotarati datorita faptului ca avem un copil de 7 ani si care urmeaza sa mearga la scoala, iar ca sa ne despartim de el(sa ramana cu bunicii) nu ne dorim.
M-AS BUCURA SA STIU SI PARERILE CELOR CARE LOCUIESC SI TRAIESC IN sPANIA

Catalin

In primul rand as vrea sa te intreb daca te uiti in jurul tau ? ...daca esti constient de ceea ce se intampla in Romania ?
Acum ,
Daca oferta pe care spui ca ai primit-o este serioasa , cu siguranta merita . Vei traii intr-o lume civilizata , daca vei fi serios vei fi respectat cum nici macar n-ai visat vreodata , vei cunoaste o alta cultura , vei invata o alta limba care este vorbita pe aproape jumatate din globul pamantesc , vei intanli persoane din mai mult de 100 tari ale lumii , vei intelege ce este aceea democratie , vei intelege ca noi in tara nu prea muncim , deci vei invata sa muncesti , de asemenea vei invata sa fi intelegator cu orice alta persoana si sa o ajuti la nevoie , vei intelege ca toti , absolut toti suntem egali si DA se poate sa fim tratati egal ....lista ar putea continua la nesfarsit ,
In afara de aceste lucruri copilul tau va avea ocazia sa invete si sa-si formeze o cariera pe care in Romania nu o va avea cineva vreodata.
Daca esti deschis la aceste schimbari , vino in Spania si nu vei regreta.
Atentie cu oferta de munca , sa fie serioasa pentru ca foarte multi au patit-o iar daca nu este adevarata i-ti va fi foarte greu - la ora actuala in Spania este foarte greu de gasit un serviciu. Salariul promis este excelent daca este real - de regula se castiga doar in jur de 1000 euro.
Succes si salutari din Barcelona !
Catalin

traducator

Si ar mai fi de adaugat faptul ca Girona inseamna Catalunia, iar limba catalana se cere peste tot, iar scoala de stat (publica) e tot in catalana.
In rest, avind in vedere salariul promis, merita ca, inainte sa renuntati la ce aveti in RO, sa faceti o vizita  la viitorul loc de munca si sa analizati toate conditiile puse de angajator.

multa bafta!

benu

nu se merita. eu cunosc cazuri care s-au saturat de spania si vor sa se intoarca. in viitor poti deveni unul dintre cei satui de spania. :)
mândru ca-s român ;)

LooneybinCEO

Sunt de acord cu Catalin si Traducator, si nu mai am de adaugat nimic la punctele valabile mentionate de ei.