• Welcome to Comunitatea Romanilor din Spania - Spania Romaneasca. Please login or sign up.
 
09 December , 2021, 12:05:30 pm

News:

Click aici pentru a te intoarce pe portalul Spania Romaneasca. www.SpaniaRomaneasca.com


oare merita?

Started by liviu.lungu, 21 June , 2010, 19:52:41 pm

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

liviu.lungu

 Salut,

Sunt nou pe acest forum .Am si eu o intrebare :merita sa merg sa muncesc in Spania?
La ora actuala am un job in Romania unde castig aproximativ 900 euro, iar sotia mea 350 euro. Am primit amandoi o oferta in care putem lucra acolo(girona) castigand aproximativ 3000 euro impreuna.Problema este ca nu suntem hotarati datorita faptului ca avem un copil de 7 ani si care urmeaza sa mearga la scoala, iar ca sa ne despartim de el(sa ramana cu bunicii) nu ne dorim.
M-AS BUCURA SA STIU SI PARERILE CELOR CARE LOCUIESC SI TRAIESC IN sPANIA

Catalin

In primul rand as vrea sa te intreb daca te uiti in jurul tau ? ...daca esti constient de ceea ce se intampla in Romania ?
Acum ,
Daca oferta pe care spui ca ai primit-o este serioasa , cu siguranta merita . Vei traii intr-o lume civilizata , daca vei fi serios vei fi respectat cum nici macar n-ai visat vreodata , vei cunoaste o alta cultura , vei invata o alta limba care este vorbita pe aproape jumatate din globul pamantesc , vei intanli persoane din mai mult de 100 tari ale lumii , vei intelege ce este aceea democratie , vei intelege ca noi in tara nu prea muncim , deci vei invata sa muncesti , de asemenea vei invata sa fi intelegator cu orice alta persoana si sa o ajuti la nevoie , vei intelege ca toti , absolut toti suntem egali si DA se poate sa fim tratati egal ....lista ar putea continua la nesfarsit ,
In afara de aceste lucruri copilul tau va avea ocazia sa invete si sa-si formeze o cariera pe care in Romania nu o va avea cineva vreodata.
Daca esti deschis la aceste schimbari , vino in Spania si nu vei regreta.
Atentie cu oferta de munca , sa fie serioasa pentru ca foarte multi au patit-o iar daca nu este adevarata i-ti va fi foarte greu - la ora actuala in Spania este foarte greu de gasit un serviciu. Salariul promis este excelent daca este real - de regula se castiga doar in jur de 1000 euro.
Succes si salutari din Barcelona !
Catalin

traducator

Si ar mai fi de adaugat faptul ca Girona inseamna Catalunia, iar limba catalana se cere peste tot, iar scoala de stat (publica) e tot in catalana.
In rest, avind in vedere salariul promis, merita ca, inainte sa renuntati la ce aveti in RO, sa faceti o vizita  la viitorul loc de munca si sa analizati toate conditiile puse de angajator.

multa bafta!

benu

nu se merita. eu cunosc cazuri care s-au saturat de spania si vor sa se intoarca. in viitor poti deveni unul dintre cei satui de spania. :)
mândru ca-s român ;)

LooneybinCEO

Sunt de acord cu Catalin si Traducator, si nu mai am de adaugat nimic la punctele valabile mentionate de ei.