• Welcome to Comunitatea Romanilor din Spania - Spania Romaneasca. Please login or sign up.
 
19 October , 2021, 22:30:36 pm

News:

In perioada 1-19 decembrie 2012 forumul a functionat doar partial din cauza unor probleme tehnice. Ne cerem scuze pentru neplacerile cauzate.


Gandeste-te la romanii de acasa

Started by FHSR, 14 July , 2008, 13:09:44 pm

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

FHSR

Fundatia Hospital Services Romania sustine proiectul Centrul Medical ,,Sf. Spiridon", un spital modern in care pacientul va fi tratat cu demnitate, iar calitatea actului medical va fi la nivelul centrelor medicale din lumea civilizata. Centrul Medical ,,Sf. Spiridon" doreste sa aduca in Romania tehnica moderna de diagnostic si tratament, care in prezent nu este accesibila pacientilor romani:
•   Investigatii de tip PET/CT;
•   Tratament cu Cyberknife si TomoTherapy;
•   Primul cyclotron;
•   Primul robot de chirurgie DaVinci.

In indeplinirea misiunii sale, Centrul Medical ,,Sf. Spiridon" poate fi asistat cu donatii financiare, prin intermediul Fundatiei Hospital Services Romania, iar datele necesare le puteti gasi accesand http://www.fhsr.ro/modules/help/ . Va asiguram ca fiecare donatie este de un real folos.
Fundaţia Hospital Services Romania va folosi toate contributiile pentru a dezvolta resurse in sprijinul centrului medical si pentru a oferi acces la cea mai bună ingrijire medicala posibila, prin intermediul celei mai noi tehnologii, prin programe in folosul comunitatii, prin imbunatatirea facilitatilor existente si prin oferirea de oportunitati de educare atat comunitatii, cat si personalului.

Pentru mai multe detalii despre Fundatia Hospital Services Romania accesati site-ul www.fhsr.ro .

Cezar

  Se stringe 1.000.000 euro si in tara ajung 100 euro. Restu s-au pierdut pe drum. Offfffff
Ceea ce nu te omoara te face mai puternic.