• Welcome to Comunitatea Romanilor din Spania - Spania Romaneasca. Please login or sign up.
 
26 January , 2022, 17:37:10 pm

News:

Sistemul de popularitate a fost perfectionat. Astfel in functie de numarul mesajelor postate pe forum veti urca in grad. Gradele sunt asemanatoare celor din armata, singurule diferente sunt ca gradul cel mai mic se numeste "Membru" iar gradul suprem se numeste "Vip". Pentru a urca la un nivel superior este nevoie sa postezi 25 de mesaje.


Viitor cartier vile langa Iasi

Started by ionut chelaru, 07 June , 2009, 01:34:09 am

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ionut chelaru

Va propun o investitie (pot spune chiar afacere) sigura: parcele de teren intr-un viitor cartier de vile din apropierea Iasului.
Cum iesi din Iasi pe drumul european inspre Roman, pe partea dreapta este un platou plin de vile si case de bun gust: BELDIMAN.
Urmatorul platou, are acces drum pietruit pe langa Interprima, drum pavat vis-a-vis de Arabesque si alee betonata vis-a-vis de Metro. Pe marginea parcelelor de teren se gaseste curent electric, pe platou este un bazin de captare a apei potabile functional, gazul metan este in apropiere. Telefonie, internet, nici nu incape discutie! Posibilitate achizitie parcele sau suprafete mai mari ( hectare ). contact 0767604132. Nu rata ocazia! La doar 5 minute de la iesirea din Pacurari!