• Welcome to Comunitatea Romanilor din Spania - Spania Romaneasca. Please login or sign up.
 
20 October , 2021, 00:16:28 am

News:

In perioada 1-19 decembrie 2012 forumul a functionat doar partial din cauza unor probleme tehnice. Ne cerem scuze pentru neplacerile cauzate.


www.madeinromania.ca

Started by Amelie, 15 November , 2007, 22:16:25 pm

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Amelie

Va invitam sa pasiti pragul magazinului nostru virtual cu marfuri 100% romanesti: www.madeinromania.ca

Daca va este dor sa cititi in romaneste o carte buna sau va ganditi ca ar fi timpul ca micuta sau micutul dumneavoastra sa auda si o poveste nemuritoare sau o fabula sau vreti doar sa puneti pe noptiera un volum de lux frumos legat semnat Nichita Stanescu ori Mihai Eminescu din care sa cititi cand vreti sa va bucurati sufletul trebuie doar sa alegeti din libraria noastra ceea ce va doriti.

Cosmeticele din game ca Aslavital sau Apidermin, care concureaza cu success firme de prim rang din lumea cosmeticelor, avand formule imbunatatite si noi infatisari va asteapta sa le descoperiti sau redescoperiti. Toate sunt la preturi foarte convenabile.

Avem totodata o galerie de frumoase icoane, atent selectate, pictate manual pe lemn, cu tempera peste foita de aur, in stil nou sau vechite. Inca din epoca bizantina icoanele au fost daruri pretioase, deoarece se spunea ca aduc noroc si sanatate in casele in care intra. Traditia continua si astazi atat datorita credintei, dar si pentru faptul ca icoanele realizate manual sunt adevarate opere de arta. Vizitati galleria noastra de icoane, cumparati si va veti convinge.

De curand avem in magazin si piese de artizanat autentice incluzand stergare populare, ii, braie tricolore.

Livram in EU, USA si Canada.

Va asteptam la www.madeinromania.ca

Cezar

Desteapta-te romane din somnul in care te adancira tiranii de speculanti!!!
Ceea ce nu te omoara te face mai puternic.